Del 29 de setembre a 7d'octubre es duen a terme les jornades gastronòmiques de l'albergínia blanca on es poden degustar, als restaurants del municipi, les mil i una manera de cuinar l'albergínia blanca.
L'albergínia blanca és una varietat que fins avui ha estat exclusiva dels petits horts del Bages , amb un sabor delicat i una textura melosa.
L'albergínia blanca, als restaurants de Monistrol de Calders
Del 29 de setembre al 7 d'octubre se celebren les Jornades Gastronòmiques
Ara a portada
-
Societat La Sareb insta la Plataforma dels Aliments de Manresa a marxar de la carretera de Vic Pere Fontanals
-
Plans La Moreneta tornarà a sobrevolar l'Abadia de Montserrat amb motiu del dia de la Mare de Déu Redacció
-
Política Aliança Catalana denuncia als Mossos l'assenyalament públic que va patir la diada de Sant Jordi Pere Fontanals
-
Societat Dilluns tornaran a funcionar els nous contenidors després de resoldre's l'avaria informàtica Redacció
-
Societat Josep Maria Mata-Perelló, Creu de Sant Jordi per la seva trajectòria científica i humana Redacció
Publicat el 27 de setembre de 2012 a les 08:25
Et pot interessar
-
Economia i Empresa Bernat Ladrón de Guevara, reelegit president d'una Associació d'Empresaris de Bufalvent especialment engrescada
-
Economia i Empresa El Kursaal posarà a la venda els espectacles de Festa Major aquest dijous a preus reduïts
-
Economia i Empresa Caixabank ajuda a pagar un tamisador a la Fundació Cardona Històrica per impulsar la comercialització de la sal
-
Economia i Empresa 38 empreses turístiques del Bages, reconegudes per la seva gestió sostenible