Del 29 de setembre a 7d'octubre es duen a terme les jornades gastronòmiques de l'albergínia blanca on es poden degustar, als restaurants del municipi, les mil i una manera de cuinar l'albergínia blanca.
L'albergínia blanca és una varietat que fins avui ha estat exclusiva dels petits horts del Bages , amb un sabor delicat i una textura melosa.
L'albergínia blanca, als restaurants de Monistrol de Calders
Del 29 de setembre al 7 d'octubre se celebren les Jornades Gastronòmiques
ARA A PORTADA
Publicat el 27 de setembre de 2012 a les 08:25
Et pot interessar
-
Economia i Empresa Bernat Ladrón de Guevara, reelegit president d'una Associació d'Empresaris de Bufalvent especialment engrescada
-
Economia i Empresa El Kursaal posarà a la venda els espectacles de Festa Major aquest dijous a preus reduïts
-
Economia i Empresa Caixabank ajuda a pagar un tamisador a la Fundació Cardona Històrica per impulsar la comercialització de la sal
-
Economia i Empresa 38 empreses turístiques del Bages, reconegudes per la seva gestió sostenible
-
Economia i Empresa Laura Galobart guanya el 32è Premi Protagonistes del Demà del Rotary
-
Economia i Empresa UManresa estrena la Clínica Odontològica, que el curs que ve acollirà els primers cursos d'especialització