La marisqueria Can Ladis de Sant Fruitós de Bages ha estat designat finalista de la demarcació de Barcelona de l'onzena edició dels Premis Cartaví que es lliuraran a partir del primer trimestre de 2025. El restaurant ha estat escollit en la categoria de menú sense vi a partir de 35 euros, on competirà amb l'Acqua de Sitges, i El cel de les oques i La taverna del Ciri, tots dos de Terrassa.
Els Premis Cartaví estan organitzats per l'Associació Vinícola Catalana en col·laboració de l'INCAVI, l'Associació Catalana de Sommeliers i de les onze denominacions d'origen catalanes.
El jurat d'enguany ha estat format per Pedro Campos, president del Consorci de Promoció Turística del Penedès i de l’Associació Catalana d’Enòlegs; Eva Vicens, periodista i sommelier; Ton Colet, sommelier; Francesc Olivella, director de la DO Penedès; Salvador Rovira, de l’INCAVI, i Mireia Tetas, de Bodegues Pinord i membre del Comitè de Màrqueting de l’Associació Vinícola Catalana.