El sopar de verema de l'Oller del Mas per a restauradors s’ha convertit en una de les cites més esperades del sector de la restauració el més de setembre. El celler bagenc va aplegar dilluns 537 persones en una vetllada que va començar amb la tradicional Gourmet Experience, on quinze elaboradors i productors oferien la degustació dels seus productes a tots els assistents. Exclusives activitats marcaven un inici de festa on els assistents podien gaudir d’una masterclass de la prestigiosa marca Macallan, un taller de tècniques avançades de cocteleria de la mà de David Navarro (World Class Spain 2023) i una degustació de còctels de Laphroaig.
A la vetllada no hi podia faltar el tast a cegues per parelles que celebrava la 6a edició i on trenta parelles van competir per encertar quatre vins de tot el món. Durant el vespre, el pati del Castell lluïa il·luminat i amb música en directe, mentre que els assistents al sopar degustaven els aperitius gastronòmics de les millors marques i productors gourmet.
El monologuista Borja Nicolau donava el tret de sortida al sopar i Frank Margenat, propietari del celler, també va dirigir unes paraules als assistents. L'alcalde de Manresa, Marc Aloy, va concloure la benvinguda amb un discurs on destacava la implicació del celler bagenc amb el territori. La nit la tancava l’actuació del monologuista i un DJ que va amenitzar la nit fins passades les 2 de la matinada.