L'ASFE manté la bona dinàmica i guanya a Olesa (48-67)

Les de Sant Fruitós completen un gran partit davant d'un rival directe

El Petropintó ASFE manté una bona ratxa de resultats
El Petropintó ASFE manté una bona ratxa de resultats | Hasmukh Kerai / Arxiu
28 d'abril del 2024

El Petropintó ASFE ha aconseguit a Olesa una nova victòria aquest cap de setmana i manté d'aquesta manera la bona dinàmica que li ha permès assegurar-se la permanència en la seva primera temporada a la categoria. En aquesta ocasió ha superat el Nou Bàsquet Olesa per un clar 48-67 en un partit en què ha arribat a estar vint-i-dos punts per sobre.

Les locals només han donat rèplica al principi del partit, amb un 21-14 al final del primer quart, que ha estat contrarrestat de seguida per les bagenques per arribar al descans 29-31. La reacció visitant s'ha mantingut a la represa fins a plantar-se 36-49 a falta del darrer quart. Als últims deu minuts, les nagenques encara han ampliat més l'avantatge fins al 48-67 final.

Laura Colldeforn ha estat la màxima anotadora del partit amb 16 punts. El proper diumenge, l'ASFE torna a jugar a domicili. En aquesta ocasió a la pista del GEiEG B. Serà a partir d'1/4 d'11 del matí.