Un Manresa CBF sense al·licients perd a Igualada (50-40)

Les manresanes finalitzaran terceres la fase regular facin el que facin en la recta final de la lliga

El Manresa CBF ha perdut a Igualada
El Manresa CBF ha perdut a Igualada | Hasmukh Kerai / Arxiu
28 d'abril del 2024

El Manresa CBF ha perdut a la pista de l'Events - CB Igualada 50-40 en un partit en què les manresanes han anat per darrere a partir del segon quart. Les roses encaraven el compromís sabent que facin el que facin en aquesta recta final finalitzaran la fase regular en tercera posició.

El partit entre anoienques i bagenques ha començat amb les forces igualades. Després del 9-9 amb que s'ha acabat el primer quart, les locals han agafat un mínim avantatge que han mantingut durant la resta del partit i que han ampliat fins als deu punts al final.

Així, al descans, les igualadines es posaven per sobre 24-17. A la represa el resultat es mantenia, 39-31, i la distància entre els dos equips s'arrodonia al final, 50-40.

Iona Garcia ha estat la màxima anotadora visitant amb 10 punts. El Manresa CBF tancarà la fase regular diumenge a 2/4 de 8 del vespre al Nou Congost contra el líder Draft Gramenet.