L'ASFE suma contra el CBU Lloret la seva quarta derrota (37-44)

Les bagenques han arribat amb avantatge al descans, però no han sabut mantenir la renda

L'ASFE continua sense trobar el camí de la victòria
L'ASFE continua sense trobar el camí de la victòria | Gustavo Carrasco
12 d'octubre de 2024, 23:44

L'ASFE de Sant Fruitós ha sumat aquest disssabte la seva quarta derrota en quatre partits. Malgrat la millora de les sensacions a les darreres dues jornades, les bagenques continuen sense poder completar un partit sencer amb la tensió suficient com per guanyar-lo. En aquesta ocasió, qui s'ha emportat el botí del pavelló de Sant Fruitós ha estat el CBU Lloret Recreativos Lloret, que ha superat les bagenques per un avar 37-44, que s'ha arreglat, en part, amb el parcial del darrer quart.

Es fa molt difícil guanyar un partit si en dos quarts la teva aportació ofensiva és de 6 i 3 punts. Això és el que ha anotat l'ASFE en el primer i en el tercer quarts del partit contra les de la Selva. Afortunadament per a elles, les visitants han respost amb anotacions de 9 i 5 punts en aquests mateixos quarts, i només amb 11 en el segon. Tot i així, el 13-19 del darrer quart ha decidit un partit marcat pel desencert atacant de les dues esquadres que s'ha endut qui ha sabut reaccionar a temps.

Per part de l'ASFE, Aran López ha anotat 15 punts. L'ASFE jugarà dissabte que ve a partir de 3/4 de 6 de la tarda a la pista del CB Granollers.