El Bàsquet Manresa B aconsegueix l'ascens a l'antiga EBA (69-59)

Els manresans s'han imposat al CBU Lloret en un partit que no s'ha decidit fins a l'últim quart

Els joves jugadors del Bàsquet Manresa B celebren l'ascens a 3a Federació
Els joves jugadors del Bàsquet Manresa B celebren l'ascens a 3a Federació | Gustavo Carrasco
26 de maig del 2024
Actualitzat a les 9:07h

El Bàsquet Manresa B serà equip de 3a Federació -l'antiga Lliga EBA- la propera temporada després d'haver consolidat l'ascens en la semifinal de la Final a Quatre de la Súper Copa contra el CBU Lloret Samba Hotels, 69-59, en un partit que no s'ha decidit fins al darrer quart. Els manresans disputaran la final d'aquest play-off contra el Tenea CB Esparraguera aquest mateix diumenge, ja sense places en joc.

El Bàsquet Manresa B ha començat el partit més encertat, però de seguida els de la Costa Brava han capgirat el marcador. En una primera meitat del partit amb més errors que encerts, s'ha arribat al descans 26-28 a favor dels de la Selva.

A la represa, la igualtat s'ha mantingut per arribar als darrers deu minuts amb empat al marcador, 46-46. Al darrer quart, els manresans han tret el seu poder anotador per establir el definitiu 69-59 i aconseguir l'ascens a la tercera divisió estatal, on compartiran categoria amb el CB Navàs la propera temporada.

Max Gaspa ha estat el màxim anotador, amb 15 punts. Aquest diumenge, passades les 6 de la tarda, el Bàsquet Manresa B disputarà la final de la fase contra el Tenea CB Esparraguera.