El CE Manresa confirma la seva bona forma a Igualada (0-4)

Els manresans es desfan dels anoiencs en una bona segona part

El CE Manresa ha guanyat clarament a Igualada
El CE Manresa ha guanyat clarament a Igualada | CEM
Jose Sánchez
26 d'agost de 2024, 09:46
Actualitzat: 9:48h

Una setmana contra un mes de preparació. Aquest era, abans de començar el partit, un factor que podria ser decisiu al final dels 90 minuts entre el CF Igualada i el CE Manresa. I així va ser. A la primera part no es va veure tant la diferència, ni de categoria ni de preparació, encara que el Manresa va dur més la iniciativa. Però va ser un domini basat en una circulació massa lenta i previsible que no feia mal als blaus locals.

Malgrat tot, Moha Ezzarfani es desfeia de l'ex del Manresa Solernou, centrava cap el segon pal i allà va aparèixer Aleix Díaz per clavar un cop de cap a una pilota que va entrar per l'escaire (35'). Malgrat que després de la pausa d'hidratació el ritme de joc va pujar de velocitat, només un mà a mà d'Aleix Díaz davant el porter local va poder fer moure de nou el marcador, però Adrià Rojas va evitar-ho amb el peu (35').

A la represa el Manresa va sortir amb deu jugadors nous. Només Salva Costa continuava dels que van arribar al descans. El guió també va ser pràcticament nou. Només començar, Antonio Romero llançava una falta lateral llunyana i Marc Cuello va aparèixer per sorpresa al segon pal; la seva rematada va sortir fregant el travesser (46'). Un xut enverinat d'Izan Sarmiento des del balcó de l'àrea (48') i un cop de cap a boca de gol d'Isa Drammeh van ser l'avantsala del 0-2. El segon gol de la tarda arribava després d'un refús llarg d'Óscar Reche que va habilitar Isa Drammeh per anar-se'n tot sol cap a la porteria local i anotar el seu tercer gol de la pretemporada (62').

Poc després el mateix Isa Drammeh es desfeia de la seva parella defensiva, pel carril esquerre, i des de la línia de fons posava un caramel que el va caçar Luka Jatchvliani per batre per tercer cop Adrià Rojas (66'). Isa Drammeh va estar a punt de fer un doblet particular amb una vaselina llunyana que va sortir per sobre del travesser (71'), però ja en temps afegit no va perdonar, a plaer davant el porter rival, el 0-4 gràcies a una assistència des de la dreta d'Izan Sarmiento (91'). Segon doblet d'Isa Drammeh en dos partits. Segona victòria de la pretemporada. Tot encara per fer, però el vestit que s'està cosint sembla que té bones costures.