El CE Manresa, eliminat de la Copa Federació a l'últim sospir (1-1)

El Cornellà ha empatat a l'última jugada del partit i s'ha imposat als penals

CE Manresa i UE Cornellà han empatat a 1 en el temps reglamentari
CE Manresa i UE Cornellà han empatat a 1 en el temps reglamentari | Pere Fontanals
17 d'agost de 2024, 22:00
Actualitzat: 22:00h

El CE Manresa ha quedat injustament eliminat de la Copa Federació en el partit que ha disputat aquest dissabte a la tarda al Congost contra la UE Cornellà, un equip de Segona RFEF que no ha incomodat els jugadors de Miker Azparren en tot el partit.

De fet, el partit ha estat igualat amb un lleuger domini local que s'ha traduït en un gol de Moha Ezzarfaan al minut 78. els blanc-i-vermells han continuat dominant, però en un córner a l'última jugada del partit, amb el temps que superava abastament els 5 minuts de temps afegit, els del Baix Llobregat han empatat.

A la tanda de penals, després del 4-4 inicial, al primer penal del ko s'han imposat els visitants. D'aquesta manera el CE Manresa queda fora de la competició.