El CN Manresa supera l'AE Santa Eulàlia i jugarà la final de la Lliga (8-16)

Els manresans s'enfrontaran al CWP Sant Adrià per decidir el campió de Primera Divisió

Puerta xutant a porteria
Puerta xutant a porteria | CNM
18 de maig del 2024
Actualitzat a les 21:42h

El CN Manresa jugarà la final de la Lliga Catalana de Primera Divisió després d'haver superat l'AE Santa Eulàlia 8-16. Amb el resultat ajustat a l'anada entre el CN Manresa i l'AE Santa Aulàlia a les piscines Manel Estiarte de la capital del Bages, el partit de tornada de la semifinal de Primera Divisió a l'Hospitalet es pereveia difícil.

Per això, els de Torilo han sortit per feina i han començat avançant-se 0-2 en el marcador amb gols de Puerta i Serra en el primer quart. La reacció dels locals ha fet que els locals s'anotessin el segon parcial, 5-4, en un autèntic festival golejador. Els golejadors manresans d'aquest segon quart han estat Serra amb dos, Estany i Mayol. S'arribava a la meitat del partit 5-6, amb l'eliminatòria per decidir.

Després del canvi de camp els manresans han fitmat un molt bon tercer període, en què han castigat els locals amb un parcial de tennis 2-6, amb gols d'Holgado, Del Blanco, Rey, Estany i dos de Puerta, que sentenciava la eliminatòria.

Amb la feina feta, el darrer quart ha estat una nova demostració de la superioritat dels jugadors del CN Manresa, que segellaven un 1-4 amb anotacions de Serra, Holgado i dos de Mayol.

Ara, en CWP Sant Adrià espera en la final per decidir qui és el campió de Catalunya de la categoria.