El Congost s'acomiada de Segona Federació amb una nova derrota (1-2)

El CE Manresa ha jugat una bona segona part, quan el Terrassa FC ja dominava 0-2

El CE Manresa ha tornat a perdre
El CE Manresa ha tornat a perdre | CEM
28 d'abril del 2024

Ni el comiat de Marc Martínez del Congost ni el partit número 400 de Moha, no han capgirat la mala dinàmica del CE Manresa, que ha tornat a perdre en lliga, just en el darrer partit com a local a Segona Federació, 1-2, contra el Terrassa FC.

El partit ha començat espès per totes dues parts, sense ocasions clares. Només un cop de cap d'Omar al quart d'hora ha fet aixecar el públic. Poc després, però, el Terrassa, de penal, s'avançava. Era el minut 28 i el xut l'Aythami ha acabat a la xarxa tot i que Héctor li ha endevinat el llançament i ha fregat la pilota.

A partir d'aquí, el CE Manresa ha tingut més visió d'atac. El minut 40 xutava Martí Soler i el porter visitant enviava la pilota a córner. A punt d'arribar al descans, era Omar qui xutava, però aturava el porter.

A l'inici de la segona part, la dinàmica d'atac del CE Manresa ha continuat, però el Terrassa ha aprofitat un contratac al minut de la repressa per ampliar distàncies, amb un nou gol d'Aythami. Amb el 0-2 el CE Manresa ha atacat encara amb més intensitat per tancar els partits de casa amb un resultat més positiu.

El minut 54, Omar xutava per fer lluir el porter, que enviava la pilota a córner. Un minut més tard, el CE Manresa desaprofitava dues ocasions clares de gol seguides. Al minut 58, era Gilbert qui enviava de cap a fora. I al 63, Nil Garrido llançava un gran xut de falta que feia lluir el porter visitant.

Al minut 66, Marc Martínez entrava al terreny de joc per jugar els seus darrers minuts al Congost. Els manresans continuaven creant ocasions per el gol es resistia. Fins al minut 80, que Omar, finalment, ha batut Mújica amb un gran xut des de la frontal. Sense temps per a res més, el partit ha finalitzat amb victòria egarenca 1-2.