Covisa Manresa: adeu a l'ascens a Segona Divisió després de dos miracles (6-3)

Ha igualat el 5-1 de l'anada, ha encaixat un gol al minut final, però s'han recuperat amb un gol sobre el clàxon

Els jugadors del Covisa Manresa amb la decepció del final del partit
Els jugadors del Covisa Manresa amb la decepció del final del partit | Gustavo Carrasco
22 de juny del 2024

Capgirar el 5-1 encaixat a la pista de l'Sporting la Nucia semblava una quimera, però durant el partit semblava que el Covisa Manresa repetiria la proesa de fa un any contra el Cerdanyola, sobretot quan a la mitja part, amb un 4-1, l'objectiu quedava a només un gol, i a mitja segona part s'igualava l'eliminatòria. Fins i tot els de Paco Cachinero han tornat a superar-se quan sobre el clàxon han contrarrestat un gol visitant a l'últim minut i s'ha anat a la pròrroga.

Però no ha estat possible. La pròrroga ha matat el somni blanc-i-vermell d'aconseguir l'ascens a la divisió de plata del futbol sala estatal. Un gol de l'Sporting la Núcia al primer minut del temps afegit, no ha tingut ja resposta per part dels del Pujolet en els darrers cinc minuts. L'ascens ha volat cap a la Marina Baixa, amb el desencant de l'equip i de tot un pavelló ple a vessar.

El partit ha començat de la millor manera possible. Als minuts 2 i 4, Ambros i Aaron Riera posaven el 2-0 al marcador. En pocs minuts, el Covisa Manresa havia eixugat la meitat de la renda dels alacantins. La cosa es posava encara millor al minut 12 quan David Lozano marcava el tercer davant de l'eufòria del públic. Al darrer minut del primer període, Adrián Medrano reduïa la diferència per als visitants, però en la següent jugada, Carles Lavado tornava a situar la renda blanc-i-vermella en els tres gols.

Amb 4-1 començava la segona part amb el joc més igualat. Tot i així, passat l'equador, al minut 34, Asis agitava la graderia amb el gol que igualava l'eliminatòria i posava els manresans en avantatge, ja que en cas d'eliminatòria iguala, era qui pujava a Segona. La igualtat s'ha mantingut fins que a tocar del final del partit, Juan Castell marcava i semblava que sentenciava l'eliminatòria per als de la Nucia. Però no ha estat així. El Covisa Manresa no volia deixar perdre l'esforç de la remuntada per un gol a última hora i Aaron Riera, sobre el clàxon, tornava a marcar i enviava el partit a la pròrroga.

El desgast del doble miracle del Covisa Manresa s'ha deixat notar en el temps afegit. Només començar, Adrián Medrano ha tornat a avançar l'Sporting la Nucia a l'eliminatòria, però aquesta vegada els manresans no han sabut tornar a marcar per aconseguir l'ascens, i en els darrers cinc minuts de la pròrroga el marcador ja no s'ha tornat a moure.

El Covisa Manresa es queda a un sol gol de l'ascens a Segona Divisió després d'una temporada majestuosa en què es va proclamar campió del seu grup i va superar les dues primeres eliminatòries del play-off.