El Covisa Manresa cau eliminat als penals a la Copa Catalunya (5-5)

L'Hospitalet Bellsport ha anat sempre a remolc en el marcador, però ha tingut més encert en les penes màximes

El Covisa Manresa ha caigut eliminat de la Copa Catalunya
El Covisa Manresa ha caigut eliminat de la Copa Catalunya | MFS
01 de maig del 2024

El Covisa Manresa ha estat eliminat als penals de la Copa Catalunya en l'enfrontament de vuitens de final que ha disputat aquest dimarts a la pista de l'Hospitalet Bellsport. El resultat final de 5-5 ha donat pas al llançament de penes màximes que ha donat el passi als del Barcelonès per 5-4.

El partit ha estat molt competit i ple d'alternatives, amb un Covisa Manresa que ha mostrat una millor cara que la dels tres darrers partits del lliga. Els manresans han tingut un bon inici de partit, que en els primers quinze minuts s'han posat 0-3, resultat amb el qual s'ha arribat al descans.

Només començar el segon període, ha reduït diferències l'equip local. Quedava molt partit pero l'avantatge manresà en el marcador era important. La renda, però, s'ha vist reduïda amb un segon gol de l'Hospitalet i aquí ha estat on el Covisa Manresa no ha sabut aturar el partit i ha rebut el tercer de seguida.

A partir d'aquest moment s'ha obert un altre panorama amb Asis que tornava a posar els manresans en franquícia amb el quart gol. El partit estava boig i els gols podien caure de qualsevol costat, però als manresans els començaven a faltar forces, amb dos jugadors tocats físicament. Els dos equips estaven en bonus i amb un doble penal els locals tornaven a empatar. Ràpidament, Asis, també des dels deu metres, avançava de nou als manresans, a sis minuts per acabar el partit. Un altre llançament sense tanca dels locals va ser aturat pel porter de Santpedor Marc Cella. A poc per al final, l'Hospitalet tornava a empatar jugant amb el sistema de porter jugador.

A la tanda de penals, els dos equips van encertar els nou primers llançaments i Covisa Manresa va errar en l'últim.