El Covisa Manresa fa història i passa a tercera ronda de la Copa (4-3)

Els manresans fan una molt bona primera part davant l'Acontebro Tauste, però pateixen a la segona

El Covisa Manresa ha apassat a tercera ronda de la Copa
El Covisa Manresa ha apassat a tercera ronda de la Copa | MFS
09 d'octubre de 2024, 10:46
Actualitzat: 10:46h

Per primera vegada a la seva història, el Covisa Manresa ha superat la segona ronda de la Copa, després de superar, aquest dimarts, l'Acontebro Tauste, 4-3, al Pujolet, i entrarà en el sorteig de la tercera eliminatòria.

Bona primera part dels manresans i fluix segon temps en què els aragonesos s'han imposat sobre el parquet. Al minut 6 de partit, Pavel ha avançat als de Paco Cachinero fent preveure un positiu vespre al Pujolet. El domini era totalment manresà amb un Tauste que es defensava a mitja pista per intentar no deixar fissures. En una acció de xut exterior, però, Jamili ha empatat el partit. Es repetia una vegada més la poca pressió al rival com ja havia succeït a Les Corts uns dies abans. En una gran combinació i amb bon joc ofensiu, Terri ha fet el segon del vespre a sis minuts per al descans, quan el partit s'havia equilibrat. Llavors, Lavado ha estat objecte d'una falta innecessària molt protestada per la banqueta visitant, quan els aragonesos ja estaven amb el bonus de les cinc faltes. Ha estat Asis qui ha materialitzat el doble penal a pocs segons del descans.

Canvi de decoració a la represa. El Covisa Manresa ha estat correcte en els primers moments i ha fet el quart gol. Però a mesura que han passat els minuts ha anat perdent joc, intensitat i precisió. El conjunt aragonès s'ha fet totalment amb el partit i amb un altre xut exterior ha castigat als manresans amb el seu segon gol. El poc públic que ha anat al Pujolet ha vist perillar el resultat i la percepció de no estar tranquils era mútua entre la grada i el parquet.

Amb joc de porter jugador i a poc per acabar, el Tauste ha fet el tercer, però el partit no ha donat per més, i eel Covisa ha aconseguit la històrica classificació. La propera eliminatòria serà el dimarts 29 d'octubre davant d'un segona divisió, pendent de conèixer.