Derrota injusta del Joanenc contra el San Juan de Montcada (0-1)

Un desajust entre la defensa i el porter a cinc minuts per al final dona la victòria als del Vallès

El Joanenc ha merescut millor resultat contra el San Juan de Montcada
El Joanenc ha merescut millor resultat contra el San Juan de Montcada | FCJ
24 de març del 2024
Actualitzat a les 19:23h
El Joanenc ha acabat perdent contra un potent San Juan de Montcada, segon a la classificació, 0-1, que en aquesta ocasió ha estat pitjor que els locals i que s'ha endut la victòria per un únic gol en un desajust de la defensa i el porter dels de Sant Joan de Vilatorrada a les acaballes del partit.

Durant el partit, el Joanenc ha tingut una quinzena d'ocasions de gol, amb un pal inclòs, en un partit on s'ha mostrat molt millor sobre el terreny de joc, però en què la pilota no ha volgut entrar a la porteria. Quan el partit encarava la recta final, al minut 84 Óscar Muñoz ha aprofitat una indecisió entre la defensa i el porter en una centrada lateral per anotar l'únic gol del partit.

Tot i baixat una posició a la taula, la derrota no compromet als de Sant Joan, que es mantenen a la part baixa, però lluny de les posicions de descens. Després d'haver jugat contra el Martinenc quan era líder, i aquest diumenge contra el segon, la propera jornada del Joanenc serà el 7 d'abril a les 5 de la tarda al camp de l'actual líder, el San Mauro.