El Joanenc trenca la mala ratxa en el millor moment (1-0)

Els de Sant Joan de Vilatorrada superen el Borges Blanques i s'apropen a les places de permanència

El Joanenc ha aconseguit una important victòria contra el Borges Blanques
El Joanenc ha aconseguit una important victòria contra el Borges Blanques | FC Joanenc
28 d'abril del 2024

El Joanenc ha trencat aquest dissabte contra el Borges Blanques, 1-0, la mala ratxa que duia de cinc partits sense guanyar, tot i que els de Sant Joan de Vilatorrada havien ofert un bon joc i tres dels seus rivals havien estat els tres primers classificats del grup de Primera Catalana. La victòria acosta la permanència a només dos punts, a tres jornades per al final de temporada.

Contra el Borges Blanques, un equip que es troba a la part alta de la classificació, el Joanenc ha dominat el partit i ha comptat amb més ocasions de gol que els visitants. Durant la primera part, els de Sant Joan han tingut diverses ocasions clares a l'interior de l'àrea que no han trobat la xarxa. Semblava que s'havia de repetir la dinàmica dels darrers partits: domini, ocasions, però falta de punteria. Tot i així, l'equip continuava treballant molt bé amb una pressió intensa i amb domini de la pilota, però s'arribava al descans amb el 0-0 inicial.

La segona part ha continuat amb la mateixa dinàmica que la primera. El Joanenc dominava, però el rival tenia un joc rocós i sòlid. El desgast ha provocat els primers canvis locals per mantenir el ritme alt de partit. Arriba el minut 67, i un defensa del Borges Blanques comet un penal claríssim quan arriba tard a la pilota i derriva l'atacant bagenc. Prieto el transforma i fa pujar l'únic gol de la tarda al marcador. A partir d'aquí, el Joanenc es fa fort al darrere i protagonitza algun contraatac, tot i que el marcador ja no es torna a moure.

Durant el partit han estat convocats diversos jugadors del Juvenil A, que fins i tot n'han jugat de titular. També el Sénior B ha tingut protagonisme.