El Manresa CBF s'emporta una victòria de mèrit contra el Draft Gramenet (51-45)

El triomf de les manresanes aparten les del Barcelonès del campionat

El Manresa CBF ha completat un gran partit contra el Draft Gramenet
El Manresa CBF ha completat un gran partit contra el Draft Gramenet | Gustavo Carrasco
06 de maig del 2024

Victòria de mèrit del Manresa CBF contra el Draft Gramenet, 51-45, que tot i que no tenia incidència a la classificació final de les manresanes -quedaven terceres fessin el que fessin-, sí que ha significat per a les del Barcelonès no quedar campiones de la fase regular de la Súper Copa. A més, el joc i el resultat obtingut poden significar una injecció de moral per a les roses de cara a la promoció que han de disputar a partir de divendres.

El partit contra les que eren líders de la competició s'ha desenvolupat amb domini manresà de principi a fi, amb una renda que ha arrivat als quinze punts d'avantatge. El Manresa CBF ha començat amb un parcial de 21-12 en el primer quart, un avantatge que encara ha millorat, en un segon quart molt poc ofensiu fins arribar al descans 28-17. A la represa, les manresanes han jugat amb l'avantatge fins als últims deu minuts on ja han abaixat la tensió i les visitants s'han acostat en el marcador, però sense arribar a incomodar.

Iona Garcia ha estat la màxima anotadora local amb 10 punts. La fase regular ha finalitzat amb el Manresa CBF en tercera posició de la Súper Copa. Sense temps a descansar, el proper divendres començarà la fase final de la competició en què el Manresa CBF s'enfrontarà a partit únic al Sese. En cas de guanyar, l'endemà es jugarà entrar en la fase d'ascens a la LF2 contra el guanyador del Draft Gramenet - Camping Bianya Roser.