El Manresa CBF guanya a Mollet i ja és líder en solitari (48-58)

Les manresanes s'imposen al Sant Gervasi en uns grans segon i tercer quart

El Manresa CBF lidera la Súper Copa femenina
El Manresa CBF lidera la Súper Copa femenina | Hasmukh Kerai
13 d'octubre de 2024, 00:07

El Manresa CBF ha superat a domicili el Sant Gervasi, 48-58, i ja encapçala en solitari la classificació de la Súper Copa femenina amb ple de victòries a les quatre primeres jornades. Les manresanes han basat el seu domini en el segon i tercer quart, en que han avantatjat a les de Mollet en vint punts.

Abans, les locals s'havien posat per davant en els primers deu minuts, 12-9, però les roseshan reaccionat i han arribat al descans amb coixí, 24-32. A la represa, el domini visitant s'ha mantingut fins arribar als deu minuts definitius disset a sobre, 31-48. Ja amb tot decidit, el darrer quart ha arrodonit el marcador final als deu punts de diferència.

Iona Garcia ha tornat a ser la màxima anotadora bagenca amb catorze punts. Diumenge que ve a partir de 2/4 d'1 del migdia, el Manresa CBF rebrà el Wecolors AB Premià al Nou Congost.