El Manresa CBF, a un partit de promocionar a la Lliga Femenina 2

Les manresanes han superat 57-51 el Sese i es juguen l'accés al "play off" contra el Draft Gramenet

El Manresa CBF va guanyar el Draft Gramenet dissabte passat
El Manresa CBF va guanyar el Draft Gramenet dissabte passat | Gustavo Carrasco
11 de maig del 2024
Actualitzat a la 13:02h

El Manresa CBF afronta aquest dissabte a partir de les 18.10h la final de la fase d'ascens de la Súper Copa Catalunya contra el Draft Gramenet, després de guanyar, divendres, el Sese per 57-51 a la primera jornada. Una victòria contra les del Barcelonès donaria plaça a les manresanes a la promoció d'ascens a la Lliga Femenina 2, la segona divisió estatal.

El Manresa CBF va resoldre bé el primer duel de la fase d'ascens contra el Sese en un partit que va estar igualat fins al descans, 20-19, però que les rosesvan trencar a partir del tercer quart fins a arribar a una màxima renda de 14 punts. Finalment, el marcador va quedar més ajustat.

Com a antecedent a la final d'aquest dissabte, només fa una setmana, el Manresa CBF va superar a les de Santa Coloma de Gramenet 51-45 al Nou Congost. Si es repetís la victòria, la temporada manresana encara no hauria acabat.