Pas de gegant del Covisa Manresa per ser campió (7-4)

Supera l'Sporting la Nucia i en té prou amb un empat a la darrera jornada

El Covisa Manresa celebrant la important victòria contra l'Sporting la Nucia
El Covisa Manresa celebrant la important victòria contra l'Sporting la Nucia | Gustavo Carrasco
04 de maig del 2024
Actualitzat a les 21:06h

Després d'unes jornades de dubtes que s'havien traduït en tres derrotes consecutives, el Covisa Manresa ha tornat a ser el de les grans ocasions i ha superat l'Sporting la Nucia, 7-4, per recuperar el lideratge una setmana després d'haver-lo perdut. A més, ha igualat l'average particular que tenia del partit d'anada, i a nivell d'average general, els manresans estarien per sobre en cas d'empat a punts. Així, a l'última jornada, el Covisa Manresa en té prou amb un empat a la pista del Natació Sabadell per proclamar-se campió del grup per tercera vegada a la seva història.

El partit ha estat dominat pel Covisa Manresa a partir de la segona meitat, tot i que els alacantins no han abaixat els braços en cap moment, encara que fos per anotar-se l'average. El gol inicial de Terraga ha estat eixugat immediatament per Castelló. Amb empat s'ha arribat al descans.

La sortida dels manresans des dels vestidors, però, ha estat antològica. En cinc minuts, els germans Lozano i, de nou, Terraga, han posat el 4-1 en el marcadeor. Castelló tornava a anotar per reduir diferències, però la resposta local tornava a ser contundent. Dos gols de Lavado i un altre de Terraga posaven el 7-2 en el marcador a falta de tres minuts i amb l'average resolt.

Els dos darrers gols de Fernández al darrer minut, un ells de penal, permetia a la Nucia el premi menor d'empatar l'average amb el mateix resultat que es va viure a terres alacantines, 7-4. Un detall sense importància per la gran distància que el Covisa Manresa té en el tampteig general.