Un Covisa Manresa ple de baixes perd la imbatibilitat per tancar l'any (7-4)

Amb la derrota contra l'Sporting La Nucía, els manresans se situen a quatre punts del liderat

El Covisa Manresa ha perdut a La Nucía
El Covisa Manresa ha perdut a La Nucía | MFS
Nació
23 de desembre del 2023
Actualitzat a les 18:10h
El Covisa Manresa ha tancat una imbatibilitat de tretze jornades aquest dissabte a la pista del líder, l'Sporting La Nucía, 7-4, en un partit en què s'ha presentat amb baixes importants com les de Santa, Ambrós i Mario Silva. A més, Asis era dubte fins poc abans del partit i Aaron Lozano ha tingut dolors estomacals al llarg de la setmana. Amb aquesta derrota els manresans fan la pausa de Nadal segons a quatre punts del liderat.

Tot i amb aquestes premises, els manresans han demostrat un alt nivell de joc i han jugat un partit complet davant un equip expert i dur al mateix temps. No és estrany que el conjunt alacantí sigui l'equip que més expulsions ha patit de la categoria.

El primer gol de La Nucía ha arribat després d'una indecisió defensiva en un lateral de la pista en què Tobe ha robat l'esfèrica i ha obert el marcador. La pressió amb una defensa alta era constant per part dels visitants. Però en una acció atacant, el porter local en joc avançat ha fet de xut exterior el segon gol de la matinal.

El Covisa Manresa ha continuat i a mitjans del primer temps ha estat expulsat el local Iker amb vermella directa. Els manresans han aprofitat la superioritat numèrica i Aaron ha reduït diferències després que Paco Cachinero sol·licités un temps mort per modificar el sistema atacant.

Minuts després el mateix Aaron ha empatat el partit. Amb empat, els manresans han viscut dos minuts fatídics que han servit als alacantins per escapar-se amb dos gols de diferència al descans. El tercer gol local ha estat amb una acció de paret fàcil i el quart amb Óscar davant Cella en una acció d'u contra u, en què el porter santpedorenc no ha sabut tapar l'espai.

A inicis del segon temps, La Nucia ha tornat a quedar-se en inferioritat per expulsió de Juan Castell per segona amonestació. En aquesta ocasió, el Covisa Manresa no ha aprofitat la superioritat. Tot i així, el domini territorial era manresà amb David Lozano que gaudia d'ocasions de gol, fins que l'ha aconseguit i ha tornat a deixar el partit obert amb un parcial de 4 gols a 3.

Eren bons moments per als de Paco Cachinero, però en una acció de corner dels locals, Tobe ha fet el cinquè davant una inexplicable passivitat defensiva. Aquest gol ha fet mal i els vermells i negre han ampliat avantatge amb el sisè, obra de Peloncha, que ha deixat el partit encarat per als locals.

El Covisa Manresa ha entrat amb el porter-jugador i ha reduït diferencies Terri. El setè dels de casa ha arribat a porta buida quan els visitants estaven bolcats sobre el portal local.