Pubill i Garcia s'asseguren una medalla als Jocs Olímpics

El futbolista manresà juga 61 minuts i el sallentí continua a la banqueta

Marc Pubill en una imatge d'arxiu amb la samarreta espanyola
Marc Pubill en una imatge d'arxiu amb la samarreta espanyola | RTVE
05 d'agost de 2024, 20:58
Actualitzat: 21:03h

La comarca del Bages s'ha assegurat una medalla als Jocs Olímpics de París després del triomf de la selecció espanyola de futbol contra el Marroc (1-2) a les semifinals de la competició. Santi Denia ha mantingut la tònica de tot el campionat i ha decidit mantenir Marc Pubill a l'onze inicial i Joan Garcia com a suplent. El lateral manresà ha estat substituït quan es portaven seixanta-un minuts de joc.

La selecció marroquina ha arribat al descans al davant després de transformar un penal, però els espanyols han remuntat a la segona part amb gols de Fermín López i Juanlu Sánchez.

Espanya jugarà la final de la competició de futbol el proper 9 d'agost a partir de les 6 de la tarda contra el vencedor del França - Egipte. En joc estarà emular Pep Guardiola, or a Barcelona'92, o Gabri, plata a Sydney'2000.