El proper dijous tornarà l'esperat Maridatge al Teatre de Palà de Torroella, de la Mostra de Vins de Navàs. Es maridaran sis vins del municipi de Navàs amb sis plats elaborats pel servei de càtering de Les Alzines. Conduiran l’acte l’enòleg Joan Soler, molt vinculat al territori i els vins produïts al Bages, i l’Albert Obradors, gran difusor i coneixedor del territori.
El maridatge estarà composat per pa de coca d'oli amb roastbeef maridat amb Escumós, Verema 2019; bikini de pernil ibèric amb tòfona i mozzarella, maridat amb Macabeu i Picapoll, Blanc jove 2024; pa bao amb cansalada, pop, ceba caramel·litzada i maonesa de soja, maridat amb Macabeu, Pansera i Malvasia, Blanc envellit 2024; tartaleta de tonyina vermella amb maonesa de kimchi i ous de truita, maridat amb Sumoll, Tremp Entrerroques 2024; pollastre sessossat a la Catalana i parmentier de patata i crema de rostit, maridat amb Mesclat 2024, i canoli de vainilla i festucs, browni de xocolata i anous i mini lemon pie, maridat amb vi de missa.
Queden pocs tiquets per completar l'aforament del Maridatge. El preu és de 30 euros i hi ha la possibilitat d'agafar el bus des de Navàs, a un preu de 35 euros. La compra de tiquets es pot fer a través d'aquest enllaç.