Sant Fruitós de Bages celebra el segon Vespre Gastronòmic dedicat a la carn salvatge

Es degustarà un sopar amb arròs caldós de perdiu, conill amb mongetes, melós de cabirol, royal de senglar i mandonguilles de cérvol

  • El Vespre Gastronòmic dedicat a la carn salvatge forma part del programa de la Fira del Caçador -
Publicat el 13 de juny de 2025 a les 20:08

Sant Fruitós de Bages acollirà aquest dissabte el segon Vespre Gastronòmic dedicat a la carn de caça, una proposta per reivindicar i posar en valor aquest tipus de gastronomia tradicional. L'esdeveniment se celebrarà a partir de les 6 de la tarda sota el Cobert de la Màquina de Batre, en un ambient pensat per gaudir dels sabors i de la trobada entre veïns.

Els assistents podran degustar un menú format per cinc platets: arròs caldós de perdiu, conill amb mongetes, melós de cabirol, royal de senglar i mandonguilles de cérvol. El tiquet, que té un preu de 15 euros, inclou també dues copes de vi i una de cava. Es pot adquirir als establiments La Natura i L'Últim de la Fila.

Aquesta activitat forma part de la programació prèvia de la Fira del Caçador, que se celebrarà al municipi el diumenge 29 de juny, i vol contribuir a donar visibilitat als productes i tradicions vinculats al món de la caça i a la cuina de territori.