Afectacions de trànsit per la celebració de la Diada Nacional de Catalunya a Manresa

Dimecres al matí es tallarà al trànsit al passeig Pere III i la plaça de l'Onze de Setembre, entre el carrer Séquia i la plaça Espanya

Redacció
10 de setembre de 2024, 10:22
Es prohibirà l'aparcament a la plaça Onze de Setembre
Es prohibirà l'aparcament a la plaça Onze de Setembre | Arxiu

L'Ajuntament de Manresa ha comunicat que aquest dimecres, 11 de setembre, amb motiu dels actes institucionals de la Diada Nacional de Catalunya, hi haurà diverses afectacions a la mobilitat.

De 9 del matí a 1 del migdia es tallarà al trànsit de vehicles el passeig Pere III i la plaça de l'Onze de Setembre, entre el carrer Séquia i la plaça Espanya. Això vol dir que els vehicles que circulin per passeig Pere III provinents de plaça Bonavista es desviaran per carrer Séquia.

Es mantindrà l'accés de vehicles de carrer Primer de Maig a passeig Pere III per accedir a la plaça Espanya, el passeig Pere III, el carrer Guimerà i els carrers de l'entorn. També es tallarà l'accés al passeig Pere III des de carrer Circumval·lació (baixada Sindicats), carrer Camps i Fabrés i des de plaça Espanya en direcció a la plaça Bonavista.

La Línia LF del servei Bus Manresa modificarà el seu recorregut, realitzant parada pròxima a l'acte a la plaça Espanya. Es poden consultar les afectacions i parades provisionals al web del servei.

També es prohibirà l'estacionament a la plaça Onze de Setembre.