L'encartellada dona el tret de sortida a una nova campanya electoral

Les principals formacions del Bages han sortit a mitjanit per enganxar els primers cartells

Militants i simpatitzants dels partits han sortit aquesta mitjanit a encartellar
Militants i simpatitzants dels partits han sortit aquesta mitjanit a encartellar | Partits
26 d'abril del 2024

Places carrers i altres vies de Manresa, Moià i altres municipis del Bages i el Moianès tornaran a omplir-se de cartells electorals durant quinze dies amb l'inici de la campanya per a les eleccions al Parlament del proper 12 de maig. Com és tradició, els principals partits han fet l'esforç simbòlic d'engegar campanya encartellant a mitjanit.

PSC, ERC, Junts, Comuns o la CUP no han deixat passar ni un minut per començar a traslladar els seus eslògans en forma de cartells a fanals, murs o senyals de qualsevol mena. Les altres formacions, amb menys implantació territorial, ho aniran fent o ho encarregaran els propers dies.

Del pràcticament triple empat de les eleccions de 2021 entre el PSC, ERC i Junts, els sondejos per a les eleccions del proper 12 de maig coincideixen a donar la victòria al PSC de Salvador Illa i un empat entre Junts i ERC darrere seu. Aquest divendres comença una campanya que, com sempre, va donar el seu tret de sortida amb la convocatòria d'eleccions. L'única diferència a partir d'ara és que els partit ens podran demanar directament el vot.