Junts per Manresa demana que no es doni més protagonisme a Vox durant la campanya

La formació liderada per Valentí Junyent celebra la decisió dels organitzadors dels debats electorals de no convidar el partit d'extrema dreta

Candidats de Junts per Manresa
Candidats de Junts per Manresa | JxCat
Redacció
25 d'abril del 2019
Actualitzat a les 21:25h
Junts per Manresa ha emès un comunicat en què també es posiciona en el sentit de no assistir als debats electorals que s'organitzin si es presenta la candidatura d'extrema dreta Vox.

En aquest sentit, el partit liderat per Valentí Junyent celebra la iniciativa de la Plataforma dels pensionistes, del Col·legi de Periodistes i de la revista del Pou de la Gallina de no convidar Vox en els debats que organitzen.

Toni Massegú, portaveu de la llista Junts per Manresa, opina que "Manresa ha estat sempre una ciutat que ha rebutjat qualsevol actitud feixista, racista, homòfoba i masclista. La societat manresana ha estat sempre una societat pacífica, tranquil·la que s'oposa fermament a aquest tipus de conductes que només fomenten l'odi i la discriminació. Per això, no participarem en cap mena d'acte públic on Vox tingui veu. I demanem, també, que tots plegats no contribuïm a donar més protagonisme a partits d'ultradreta".

Al llarg d'aquest dimecres, Fem Manresa, PSC i ERC ja s'havien posicionat en aquest sentit.