L'administrador concursal de CDC fa fora el PDECat de la seu del carrer Alfons XII de Manresa

La formació busca un local a la capital del Bages on instal·lar la seva nova seu

L'antiga seu del PDECat i de CDC sense retolació
L'antiga seu del PDECat i de CDC sense retolació | David Garriga
18 d'agost del 2021
Actualitzat a les 23:02h
El PDECat ha tancat la històrica seu que tenia als baixos del carrer Alfons XII, 13, de Manresa. Feia uns 15 anys que aquest local era la seu, primer de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) en lloguer, després en compra, i finalment, malgrat que la propietat continuava essent dels convergents, va allotjar, temporalment, la marca Junts per Catalunya, i finalment, la formació PDECat, després de les desavinences de les dues formacions hereves de CDC.

El fet que el local continués essent propietat de Convergència ha fet que l'administrador concursal de la liquidació d'aquesta formació hagi passat a gestionar el seu patrimoni, entre el qual hi ha aquesta seu, i el PDECat hagi hagut d'abandonar el local.

El PDECat ja ha retirat la retolació del local del carrer Alfons XII i, segons ha explicat la presidenta comarcal de la formació, Ivet Castaño, a NacióManresa, en aquests moments estan buscant un local on instal·lar la seva nova seu.

El local del carrer Alfons XII, 13, de Manresa feia de seu del PDECat a nivell local, comarcal i de la Catalunya Central.