Manresa acollirà, dilluns, l'acte polític de la CUP a la Catalunya Central

L'acte comptarà amb la cap de llista per Barcelona, Laia Estrada, i Pilar Castillejo, Mar Ampurdanès i Martina Marcet

Laia Estrada serà aquest dilluns a Manresa, en l'acte de campanya de la CUP
Laia Estrada serà aquest dilluns a Manresa, en l'acte de campanya de la CUP | Arxiu
Redacció
28 d'abril del 2024
Actualitzat el 29 d'abril a les 11:52h

Aquest dilluns a les 7 de la tarda, al Teatre Els Carlins de Manresa, tindrà lloc l'acte polític nacional de la CUP a la Catalunya Central. La campanya política de la CUP arriba a la Catalunya Central després dels primers actes realitzats a Olot, Amposta i Tarragona.

L'acte comptarà amb la presència de la cap de llista per Barcelona, Laia Estrada, juntament amb Pilar Castillejo, número 3, Mar Ampurdanès, número 6, i Martina Marcet, número 8 i candidata de la Catalunya Central. Serà presentat per Gemma Boix, regidora a l'Ajuntament de Manresa.

La campanya de la CUP a la Catalunya Central se centrarà en impulsar el transport públic, reivindicant millores en transport col·lectiu (tren i autobús), i en la defensa del territori en clau mediambiental i amb polítiques per garantir la sobirania alimentària.

Contra les "propostes clàssiques" de PSC, ERC i Junts, de fer grans desenvolupaments logístics i macroprojectes com el Hard Rock, que "condueixen a trinxar-nos el territori, a eixugar-nos els rius i condemnen a la classe treballadora a la precarietat", la CUP reivindica la necessitat de "defensar la terra" i "passar a l'ofensiva amb un model que s'adapti al límits del planeta".

Arxivat a