La Plataforma pel desdoblament de la C-55 es reuneix amb partits polítics abans de les eleccions

Ha tingut trobades amb el PSC, ERC, Junts, Ciutadans, PP, la CUP i Comuns

Membres del PSC i la Plataforma
Membres del PSC i la Plataforma | PC55
Redacció
09 de maig del 2024
Actualitzat a les 19:22h

La Plataforma pel desdoblament de la C-55 impulsada per Pimec i Cambra de Comerç de Manresa ha mantingut trobades amb alguns dels partits polítics que concorreran a les eleccions al Parlament de Catalunya del proper diumenge. La finalitat d'aquestes trobades era, per una part, donar a conèixer els arguments de la Plataforma a l'hora de demanar el desdoblament i, per l'altra, conèixer el posicionament i compromís de tots els partits polítics amb qui s'ha contactat respecte la seva demanda de desdoblar, amb dos carrils per banda, el tram de la C-55 entre Manresa i Castellbell i el Vilar.

El Partit Socialista de Catalunya, Junts, Partit Popular i Ciutadans de Catalunya han donat suport a les reivindicacions de la Plataforma per un desdoblament immediat de la C-55 entre Manresa i l'enllaç amb la C-58 a Castellbell i el Vilar. També ho han fet les llistes independents del Bages i el Berguedà que, tot i no concórrer a les eleccions, han traslladat la reivindicació de la Plataforma a tots els partits que s'hi presenten.

Esquerra Republicana s'ha compromès a què l'estudi informatiu actualment en tràmit de Castellgalí a Manresa sigui per a una via 2+2 i a impulsar un segon estudi de 2+2 fins a Castellbell i el Vilar. La Plataforma també s'ha reunit amb la CUP i amb els Comuns.

La Plataforma pel desdoblament de la C-55, que està integrada per agents del teixit econòmic i social de les comarques afectades per la C-55 i liderada per la Cambra de Comerç de Manresa, PIMEC Catalunya Central, la Taula de Territori, Sostenibilitat i Infraestructures, la Plataforma No Més Morts a la C-55 i Xarxa 7, es compromet a treballar, a partir del dia 13, amb aquells partits polítics que s'han posicionat a favor del desdoblament.