El ple de Manresa, com si fos un hospital de campanya

Els regidors Pere Massegú, Mariona Homs i Sergi Perramon, i la interventora Mariona Ribera, amb diverses incapacitats

Ple de l'Ajuntament de Manresa d'aquest dijous
Ple de l'Ajuntament de Manresa d'aquest dijous | Pere Fontanals
20 de juny del 2024
Actualitzat a les 23:10h

El ple de l'Ajuntament de Manresa d'aquest dijous semblava, per moments, un hospital de campanya. Fins a tres regidors i la interventora presentaven embenatges, cabestrells i fins i tot un maluc nou.

Les dues Mariones arribaven amb afectacions a braç i mà. La interventora Ribera portava la mà embenada per una intervenció quirúrgica a dos dits. La regidora republicana Homs, l'avantbraç li penjava del coll per una inflamació de la membrana de l'articulacio amb un derrame lleu.

El socialista Pere Massegú dissimulava més mentre era assegut, però un cop s'ha posat a peu dret durant el recés, les crosses i una evident coixesa posaven en evidència la seva recent intervenció del maluc esquerre per posar-li una pròtesi.

El que té un pronòstic més delicat i l'únic que no ha estat en la sessió d'aquest dijous, és el portaveu del FNC, Sergi Perramon, que segons ha explicat ell mateix a NacióManresa, va patir una pressió al pit mentre era a la feina per una lleu angina de pit, fet que el fa estar en observació per descartar qualsevol patologia d'origen.