Saldoni i Anna Navarro han conversat en un dinar per a empresaris a Sallent

La número 2 de Junts ha destacat la importància de reduir la burocràcia "que limita a la creació i al creixement empresarial" als nostres territoris

Anna Navarro durant la seva intervenció al Mas de la Sala de Sallent
Anna Navarro durant la seva intervenció al Mas de la Sala de Sallent | Junts
Redacció
07 de maig del 2024
Actualitzat a les 22:15h

Una vuitantena llarga d'empresaris, emprenedors i professionals han assistit al dinar - col·loqui que s'ha fet a Sallent amb Anna Navarro, número 2 a les llistes de Junts +Puigdemont al Parlament, i David Saldoni, diputat i candidat del Bages. Navarro, empresària catalana, és vicepresidenta de l'empresa de construcció californiana Procore i cap d'estratègia de la catalana GPAInnova des del 2021. El 2020 va ser nomenada la dona més influent del món en tecnologia per la revista Analytics Insight i el 2021 la més admirada per la revista CIO Look. Va ser guardonada amb la Creu de Sant Jordi el 2021.

El dinar que també ha comptat amb la presència d'alcaldes, regidors i militants de Junts del Bages, s'ha celebrat a Sallent, al Mas de la Sala, i ha ofert un col·loqui entre Navarro i Saldoni, que s'ha intercalat amb preguntes dels assistents cap als candidats.

"Hi ha molt talent a Catalunya. Volem que es quedin aquí"

Durant el col·loqui, Navarro ha parlat del repte que tenim com a país cap a la retenció del talent: "La gent vol aprendre més, vol innovar més. Hi ha un talent brutal a Catalunya, els joves estan més ben preparats que mai. Tenim universitats molt ben valorades internacionalment, els estudiants estan molt ben formats", tanmateix, però, ha afegit que "els estem formant aquí i després no tenen oportunitats i se'n van. Volem que es quedin aquí", ha apuntat.

L'empresària també ha destacat la importància de reduir la burocràcia "que limita a la creació i al creixement empresarial" als nostres territoris. "A Catalunya hi ha molta startup i emprenedors, però tenim una burocràcia que limita aquest creixement. La burocràcia fa perdre el temps, és com un impost". Per això, ha subratllat que ens cal "una finestreta única que funcioni bé per simplificar la burocràcia i ajudi al creixement i la competitivitat empresarial".