Saldoni insisteix: «Junts transformarà la C-55 en una autovia»

El candidat del Bages a la llista de Puigdemont ha visitat la Fira del Panellet a Castellgalí

David Saldoni i altres membres de Junts parlant amb l'alcalde de Castellgalí, Cristòfol Gimeno
David Saldoni i altres membres de Junts parlant amb l'alcalde de Castellgalí, Cristòfol Gimeno | Junts
Redacció
05 de maig del 2024

El diputat al Parlament i candidat del Bages a les llistes de Junts + Puigdemont, David Saldoni, ha reivindicat aquest diumenge a la Fira del Panellet a Castellgalí la necessitat de liderar el desdoblament de la C-55 durant la pròxima legislatura. "El Bages ha de tenir com a objectiu desdoblar la C-55", ha apuntat. Des de Junts "impulsarem de forma decidida la transformació de la C-55 en autovia".

"Estem d’acord amb qualsevol actuació i inversió que s’hi realitzi, però que hem de treballar per construir la comarca que volem de cara al futur". Actualment, hi ha aprovats els projectes de Manresa a Castellbell, incloent la variant de Castellgalí. Des de Junts proposen "actualitzar els projectes existents de desdoblament de la C-55 entre Manresa i Sant Vicenç de Castellet, incloent l'enllaç amb la C-58", ha assenyalat. "Hem de treballar per construir la comarca que volem no ara, sinó de cara al 2030, 2040. Necessitem que aquesta via de connexió de la comarca amb Barcelona sigui d’alta capacitat per assolir els nivell de competitivitat necessaris per garantir el futur desenvolupament econòmic i social del nostre territori", ha assegurat.

Saldoni, ha assistit a la Fira del Panellet celebrada a Castellgalí, conjuntament amb l’exconseller d’Economia i Hisenda i candidat de Junts + Puigdemont, Jaume Giró. Ho han fet acompanyats del diputat provincial per la Diputació de Barcelona, Ramon Bacardit, la presidenta comarcal de Junts, Eulàlia Sardà, la candidata número 29 a les llistes de Junts + Puigdemont a Barcelona, Clàudia Cots, i el cap del grup municipal de Junts a Castellgalí, Lluís Gonzàlez.

"Hem de potenciar el paisatge del Bages, el seu entorn i productes"

Després els candidats, diputats i membres de Junts + Puigdemont, han participat a la tradicional Arrosada Popular que se celebra a Marganell, acompanyats de l’alcalde de Junts del municipi, Ramon Costa.

Durant la jornada, Saldoni ha destacat la importància de "potenciar el teixit social que impulsa les fires i les activitats a la nostra comarca", com seria la Fira del Panellet, celebrada a Castellgalí i Marganell. "Hem de donar suport a les entitats que ho fan possible", ha assegurat el diputat. En la mateixa línia, hem de dinamitzar, activar i potenciar el suport a les persones i entitats que estan promovent el turisme al Bages, "ja sigui a través del turisme rural, la restauració o el comerç", ha apuntat.

Des de Junts + Puigdemont "treballarem per preservar els valors naturals del nostre paisatge, potenciant-lo, promovent i fomentant la qualitat dels productes de proximitat i desplegant, encara més, l’alta qualitat de la nostra gastronomia", ha conclòs.