Vox es presenta a Manresa amb l'excap de llista de PxC a Sant Joan el 2015 i al Pont de Vilomara el 2011

A més a més, Immaculada Cervilla és l'esposa del que va ser regidor a l'Ajuntament de Manresa per la formació xenòfoba, Albert Pericas

Inmaculada Cervilla, a la dreta, a la parada de Vox dissabte passat a Crist Rei
Inmaculada Cervilla, a la dreta, a la parada de Vox dissabte passat a Crist Rei | Vox
24 d'abril del 2019
Actualitzat el 25 d'abril a les 10:46h
La formació d'extrema dreta Vox ha presentat candidatura per a les eleccions municipals de Manresa segons la llista de candidatures provisional que ha fet pública la Junta Electoral de Zona aquest dimecres en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona.

I ho farà amb Inmaculada Cervilla Galera al capdavant, que a les eleccions muncipals de 2015 es va presentar amb el partit xenòfob Plataforma per Catalunya (PxC) a les municipals de Sant Joan de Vilatorrada, i el 2011 també s'havia presentat amb PxC al Pont de Vilomara. En cap de les dues eleccions va aconseguir entrar als respectius ajuntaments. A més a més, Inmaculada Cervilla és esposa de l'exregidor i portaveu de PxC a l'Ajuntament de Manresa, Albert Pericas.

Aquesta serà la primeva vegada que la formació espanyolista es presenta a unes eleccions municipals al Bages i el Moianès, tot i que no és la primera vegada que es presenta una formació d'aquestes característiques després que en els comicis de 2015 Plataforma per Catalunya no obtingués cap regidor a l'Ajuntament després de dos mandats amb representació municipal.

La llista de Vox està encapçalada per Inmaculada Cervilla Galera, que a les eleccions muncipals de 2015 es va presentar amb el partit xenòfob Plataforma per Catalunya (PxC) a les municipals de Sant Joan de Vilatorrada, on no va aconseguir representació.

La segueixen Miguel Rodríguez, Jésica Galindo, Jordi Castro, Ramon Vilardell, María Dolores Zamora, Catalina Jiménez, Carles Escalé, Víctor Bea, Francisco Perales, Susanna Escalé, Miguel Carmona, Francisco Javier Guerra, Marta Requelme, Carlos Ruíz, David Rivero, Estefania Jiménez, Rafael Pérez, José Galindo, Nuria Pérez, Miguel Ángel Vadillo, Miguel Valero, Gloria María de la Cruz, María Nieves Pérez i Aleix Macias, en les 25 posicions de la llista.

El president de DUE, Jaime Vizern, que ha estat present a les parades informatives que la formació d'extrema dreta ha muntat a Manresa, no es troba ni entre els titulars ni els suplents de la llista, després que, segons diverses informacions publicades, tingués problemes de caire personal amb membres de l'executiva catalana del partit.