Un moment de l'explicació del tast. Foto: ACiM
L'últim acte de l'associació Ceps i Manduca de Sant Vicenç de Castellet va consistir en un tast de xocolates. El tast, a càrrec de David Martínez, representant de la prestigiosa casa Enric Rovira de Castellbell i el Vilar, és va fer al restaurant Can Bosc i es va dividir en dos torns que aplegaren unes 60 persones. L'estructura del tast va constar d'una breu explicació sobre la història i el procés de fabricació del cacau de la xocolata, i després va explicar les sensacions visuals, olfactives, auditives i gustatives. Durant la poc més d'una hora que va durar el curs és va poder tastar Faves de cacau torrades, Xocolata 100%, Xocolata negra 100 %, Xocolata amb llet 40%, Xocolata blanca 30%, Xocolata negra 80%, Xocolata negra amb cafè 60% i també,10 sabors de bomboles que formen part del producte The World, comercialitzat per Xocolates Enric Rovira. Tot plegat maridat amb vi "Dolç de lluna" i destil·lat de Cacau. La propera activitat de l'associació serà la 2ona. festa del porc, que és farà el proper diumenge 6 de Febrer a la remodelada sala polivalent de Can Soler.
Ceps i Manduca gaudeixen d'un tast de xocolata
Unes 60 persones van seguir el tast en dos torns
ARA A PORTADA
Publicat el 28 de gener de 2011 a les 16:18
Et pot interessar
-
Societat Treballs de renovació de la xarxa de clavegueram al passeig de Pere III, 60-62
-
Societat Castellbell i el Vilar renova la tanca de l'escola Jaume Balmes
-
Societat Treballs d'Aigües de Manresa a la carretera del Pont de Vilomara
-
Societat Rècord de participació a l'Estiu Jove de Manresa amb més de 2.000 joves
-
Societat Sant Vicenç de Castellet impulsa una campanya per posar al dia la titularitat dels drets funeraris
-
Societat La setmana vinent continuaran els treballs de senyalització vinculats a l'operació Guimerà