Un moment de l'explicació del tast. Foto: ACiM
L'últim acte de l'associació Ceps i Manduca de Sant Vicenç de Castellet va consistir en un tast de xocolates. El tast, a càrrec de David Martínez, representant de la prestigiosa casa Enric Rovira de Castellbell i el Vilar, és va fer al restaurant Can Bosc i es va dividir en dos torns que aplegaren unes 60 persones. L'estructura del tast va constar d'una breu explicació sobre la història i el procés de fabricació del cacau de la xocolata, i després va explicar les sensacions visuals, olfactives, auditives i gustatives. Durant la poc més d'una hora que va durar el curs és va poder tastar Faves de cacau torrades, Xocolata 100%, Xocolata negra 100 %, Xocolata amb llet 40%, Xocolata blanca 30%, Xocolata negra 80%, Xocolata negra amb cafè 60% i també,10 sabors de bomboles que formen part del producte The World, comercialitzat per Xocolates Enric Rovira. Tot plegat maridat amb vi "Dolç de lluna" i destil·lat de Cacau. La propera activitat de l'associació serà la 2ona. festa del porc, que és farà el proper diumenge 6 de Febrer a la remodelada sala polivalent de Can Soler.
Ceps i Manduca gaudeixen d'un tast de xocolata
Unes 60 persones van seguir el tast en dos torns
ARA A PORTADA
Publicat el 28 de gener de 2011 a les 16:18
Et pot interessar
-
Societat
S'atura el desnonament d'una família amb tres menors al Barri Antic de Manresa
-
Societat
Sant Fruitós activa un servei gratuït de canguratge per facilitar la conciliació familiar
-
Societat
Salut detecta 916 càncers de mama en 25 anys de cribratges al Bages, Berguedà, Solsonès i Moianès
-
Societat
Tall de trànsit a la Baixada del Pòpul, dimecres al matí
-
Societat
Inscripcions obertes per a la 14a Fira d'Experimentació d'UManresa destinada a infants
-
Societat
Sant Fruitós detecta un 88% de residus mal separats en la segona autòpsia de rebuig
