Un moment de l'explicació del tast. Foto: ACiM
L'últim acte de l'associació Ceps i Manduca de Sant Vicenç de Castellet va consistir en un tast de xocolates. El tast, a càrrec de David Martínez, representant de la prestigiosa casa Enric Rovira de Castellbell i el Vilar, és va fer al restaurant Can Bosc i es va dividir en dos torns que aplegaren unes 60 persones. L'estructura del tast va constar d'una breu explicació sobre la història i el procés de fabricació del cacau de la xocolata, i després va explicar les sensacions visuals, olfactives, auditives i gustatives. Durant la poc més d'una hora que va durar el curs és va poder tastar Faves de cacau torrades, Xocolata 100%, Xocolata negra 100 %, Xocolata amb llet 40%, Xocolata blanca 30%, Xocolata negra 80%, Xocolata negra amb cafè 60% i també,10 sabors de bomboles que formen part del producte The World, comercialitzat per Xocolates Enric Rovira. Tot plegat maridat amb vi "Dolç de lluna" i destil·lat de Cacau. La propera activitat de l'associació serà la 2ona. festa del porc, que és farà el proper diumenge 6 de Febrer a la remodelada sala polivalent de Can Soler.
Ceps i Manduca gaudeixen d'un tast de xocolata
Unes 60 persones van seguir el tast en dos torns
ARA A PORTADA
Publicat el 28 de gener de 2011 a les 16:18
Et pot interessar
-
Societat
Universi+ arriba a la novena edició i inicia el curs amb 46 persones
-
Societat
Èxit de participació a la primera Festa del Vi Novell de Sant Fruitós
-
Societat
Afectacions de trànsit pel 1r Mercat d'artesans, brocanters i de segona mà de la Sagrada Família
-
Societat
Professionals de l'ICS Catalunya Central viatgen a Malawi per impulsar un cribratge de salut comunitària
-
Societat
El Dr. Albert Altés, cap del Servei d'Hematologia d'Althaia, publica un llibre sobre el present i el passat de la medicina
-
Societat
Santpedor avança en la millora viària amb les obres als carrers Pons Grau, Ample i plaça Sant Jordi
