Fabián Martín destaca la importància de poder disposar d'un espai com Alícia per fer investigacions en cuina. (29s)
ACN. Fabián Martín, considerat el millor pizzer del món, també ha participat a la jornada amb una demostració pràctica de cuina per a celíacs. La trobada ha reunit una vuitantena de professionals a la Fundació Alícia que han pogut compartir i intercanviar experiències.
El sommelier del restaurant El Bulli, Ferran Centelles, ha explicat que la necessitat d'introduir una carta de vins electrònica va sorgir davant l''extensa' carta que té el restaurant, en què els clients poden escollir entre un total de 1.600 referències. Centelles explica que, per aquest motiu, es va decidir afegir la carta al web de manera que els clients poden triar el vi a través de la xarxa des de casa i 'de forma tranquil·la', diu Centelles.
L'experiència de la carta de vins electrònica d'El Bulli és una de les ponències que s'ha fet aquest dilluns a la jornada de formació del Gremi d'Hoteleria que ha reunit uns vuitanta professionals a la Fundació Alícia.
Precisament el millor pizzer del món, Fabián Martín, ha destacat la importància de poder disposar d'un espai com Alícia per fer investigacions en cuina.
Martín, juntament amb altres professionals de la Fundació Alícia, ha parlat sobre la cuina per a celíacs. El pizzer ha reconegut que ser celíac és un 'inconvenient' però que no s'ha de veure com un 'problema.
La trobada d'aquest any ha tractat sobre les noves tecnologies aplicades a hotels i restaurants i demostracions pràctiques de cuina, el turisme a Manresa o el control de costos en l'àmbit hostaler. La intenció és que els participants facin un intercanvi d'impressions entre agents del sector i puguin compartir les seves experiències, tal com han recordat des del Gremi.