La Joviat celebra un divendres de Gastrofòrum

Publicat el 17 de maig de 2013 a les 20:29
Marín Lippo ha fet una demostració de cuina experimental a la Joviat. Foto: Joviat

Dins del marc del Gastrofòrum de l'Escola d'Hoteleria Joviat, aquest divendres, hi ha hagut una xerrada del millor cuiner català de l'any, Albert Marimón, alumne de la primera promoció i exprofessor de la l'escola, i propietari del restaurant La Cava de Tàrrega, i del xef Martín Lippo, cuiner argentí especialista en noves tècniques i tecnologies culinàries. Marimón ha parlat de l'autenticitat i la sinceritat de la cuina, el producte de proximitat i l'esperit de sacrifici d'aquest ofici.
 
Lippo ha fet un seguit de demostracions gastronòmiques usant el nitrogen líquid com a eina d'elaboració amb diferents productes. Amb un llenguatge planer i molt proper a l'alumnat assistent ha llençat un missatge de fantasia i de motivació alhora, per treballar en la creació de noves tendències per a la cuina.