Divendres al vespre l'Escola Montserrat va organitzar una trobada per posar en valor els estudis de formació professional que imparteix el centre des de fa 40 anys. L'acte va reunir uns 170 exalumnes de l'escola de formació professional. Des del curs 1973-1974, any d'inici dels estudis de formació professional, més de 2.000 alumnes han cursat aquesta formació al centre de Sant Vicenç de Castellet. La trobada es va iniciar amb una visita a les instal·lacions de l'Escola Montserrat i posteriorment es va fer una trobada i un sopar a Cal Soler. En aquest espai, es van projectar diferents vídeos en què els exalumnes explicaven el seu pas per l'escola i què els havia suposat estudiar formació professional. A més, es va constituir Alumni Montserrat, la 1a Associació d'antics alumnes del centre amb la voluntat de fer xarxa, organitzar trobades periòdiques i reconeixements i establir una borsa de treball, entre altres accions.
Oferta completa
En l'actualitat, l'Escola Montserrat ofereix tres cicles formatius de grau mitjà (Administració i finances, Activitats comercials i Atenció a la dependència) i cinc cicles formatius de grau superior (Assistència a la direcció, Màrqueting i publicitat, Educació infantil, Comerç internacional i Administració i finances). En paral·lel, el centre ofereix un ampli ventall de cursos per als alumnes que volen completar la seva formació.
ARA A PORTADA
Publicat el 25 d’abril de 2016 a les 16:20
Actualitzat el 25 d’abril de 2016 a les 16:24
Et pot interessar
-
Societat UManresa acull la III Jornada de Fisioteràpia a la Catalunya Central
-
Societat Una investigadora d'Althaia lidera un estudi sobre com la contaminació influeix en els infants
-
Societat Mor la germana Teresa Caballero Valdivia, la penúltima caputxina de Manresa
-
Societat FGC posa en servei 24 nous carregadors per a vehicles elèctrics a l'aparcament de Monistrol del Cremallera
-
Societat Es tornaran a repartir targetes per obrir contenidors als barris de Sant Pau i de la Mion
-
Societat L'Ajuntament de Manresa s'il·luminarà divendres de verd pel Dia Internacional de la Malaltia Celíaca