Súria instal·la una ludoteca en el Racó de la Igualtat de la plaça de Sant Joan

L'espai permetrà la pràctica de jocs, l'intercanvi de llibres i la càrrega de dispositius electrònics gràcies a una bateria d'energia solar

Ludoteca instal·lada en el Racó de la Igualtat, al costat de la font de la plaça de Sant Joan
Ludoteca instal·lada en el Racó de la Igualtat, al costat de la font de la plaça de Sant Joan | AjSú
Redacció
22 de març del 2023
Actualitzat a les 10:17h
L'Ajuntament de Súria ha instal·lat una ludoteca en el Racó de la Igualtat de la plaça de Sant Joan. Aquest nou equipament, inèdit a Súria, vol reforçar el caràcter d'aquest espai simbòlic, afavorint activitats no sexistes per a persones de totes les edats.

La ludoteca permet la pràctica de jocs, l'intercanvi de llibres i la càrrega de dispositius electrònics, gràcies a una bateria d'energia solar que també farà possible la il·luminació nocturna del conjunt. D'aquesta manera, s'ofereix un nou espai dinàmic de relació que complementa els equipaments tradicionals de lleure i que pot ser utilitzat per joves i adults.

La instal·lació de la ludoteca ha estat una iniciativa de les àrees municipals de Via Pública i d'Igualtat.

La ludoteca del Racó de la Igualtat s'afegeix a altres millores realitzades en els darrers mesos en l'entorn de la plaça de Sant Joan, com la renovació del parc infantil, la creació d'una zona de pícnic i la instal·lació d'una tirolina en el passeig posterior de la font.

El Racó de la Igualtat va ser estrenat el passat novembre, dins del programa d'activitats del Dia Internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones. La seva inauguració va ser impulsada per l'àrea d'Igualtat, amb el suport del ministeri d'Igualtat a través del Pacte d'Estat conra la violència de gènere.

L'objectiu del Racó de la Igualtat és convertir-se en un lloc de sensibilització, reivindicació i reflexió sobre la necessitat d'avançar cap a l'equiparació total de drets entre dones i homes.
Arxivat a