L’acte, que començarà a les vuit del vespre, comptarà amb les explicacions sobre el procés d’elaboració i la filosofia de l’empresa del seu responsable comercial Joan Barniol. Com tots els actes d’aquest cicle és gratuït, únicament cal trucar prèviament al 93 885 22 44 per confirmar l’assistència ja que l’aforament és limitat. Els assistents podran provar el regust torrat de la +Malta d’estil anglès; la rossa +Lupulus, que intenta recuperar l’alta fermentació tradicional dels nostres avantpassats ibers; la +Negra d’estil irlandès; i la +Blat molt refrescant i aromatitzada amb pell de taronja. A més d’alguna altra sorpresa... Per més informació podeu consultar el seu espai a internet: www.ccm.cat.
El Gravat acollirà un altre Dijous de l’Òmnium amb un tast de la Cervesa del Montseny
ARA A PORTADA
Publicat el 21 de gener de 2009 a les 12:18
Et pot interessar
-
Cultura i Mitjans L'Atlàntida de Vic estrena una producció pròpia sobre l'obra poètica i teatral de Lluís Solà
-
Cultura i Mitjans Què fer aquest cap de setmana a Osona i el Lluçanès: 10, 11 i 12 d'octubre
-
Cultura i Mitjans Manlleu viu una multitudinària 32a edició de la Fira del Porc i la Cervesa
-
Cultura i Mitjans Què fer aquest cap de setmana a Osona i el Lluçanès: 3, 4 i 5 d'octubre
-
Cultura i Mitjans Vic acull una nova edició de la Fira d'Economia Circular
-
Cultura i Mitjans Vistes, tastos i experiències de proximitat: així serà el Benvinguts a Pagès a Osona i el Lluçanès