L’acte, que començarà a les vuit del vespre, comptarà amb les explicacions sobre el procés d’elaboració i la filosofia de l’empresa del seu responsable comercial Joan Barniol. Com tots els actes d’aquest cicle és gratuït, únicament cal trucar prèviament al 93 885 22 44 per confirmar l’assistència ja que l’aforament és limitat. Els assistents podran provar el regust torrat de la +Malta d’estil anglès; la rossa +Lupulus, que intenta recuperar l’alta fermentació tradicional dels nostres avantpassats ibers; la +Negra d’estil irlandès; i la +Blat molt refrescant i aromatitzada amb pell de taronja. A més d’alguna altra sorpresa... Per més informació podeu consultar el seu espai a internet: www.ccm.cat.
El Gravat acollirà un altre Dijous de l’Òmnium amb un tast de la Cervesa del Montseny
ARA A PORTADA
Publicat el 21 de gener de 2009 a les 12:18
Et pot interessar
-
Cultura i Mitjans Tot el que has de saber del Lactium de Vic 2025
-
Cultura i Mitjans Què fer aquest cap de setmana a Osona i el Lluçanès: de l'1 al 4 de maig
-
Cultura i Mitjans Vic posa en marxa un pla per buscar nous lectors
-
Cultura i Mitjans Sau torna als escenaris amb un concursant d'«Eufòria» com a cantant