L’acte, que començarà a les vuit del vespre, comptarà amb les explicacions sobre el procés d’elaboració i la filosofia de l’empresa del seu responsable comercial Joan Barniol. Com tots els actes d’aquest cicle és gratuït, únicament cal trucar prèviament al 93 885 22 44 per confirmar l’assistència ja que l’aforament és limitat. Els assistents podran provar el regust torrat de la +Malta d’estil anglès; la rossa +Lupulus, que intenta recuperar l’alta fermentació tradicional dels nostres avantpassats ibers; la +Negra d’estil irlandès; i la +Blat molt refrescant i aromatitzada amb pell de taronja. A més d’alguna altra sorpresa... Per més informació podeu consultar el seu espai a internet: www.ccm.cat.
El Gravat acollirà un altre Dijous de l’Òmnium amb un tast de la Cervesa del Montseny
ARA A PORTADA
-
-
Vic demana 25 milions d'euros del Pla de Barris per impulsar el sud i el nord-est de la ciutat Irene Giménez Vinyet
-
Testimonis atribueixen a una disputa per drogues la mort d'un menor el 2023 a Sant Hipòlit de Voltregà Redacció
-
La cuina catalana ja té premi: aquests són els onze millors restaurants que la practiquen Irene Montagut
-
La memòria és el fil conductor de la mostra d'art contemporani en aparadors buits de Manlleu Redacció
Publicat el 21 de gener de 2009 a les 12:18
Et pot interessar
-
Cultura i Mitjans
Nova sessió del cicle de conferències «Paisatges Habitacionals» a la seu del COAC a Vic
-
Cultura i Mitjans
Els millors plans per a la Castanyada 2025 a Osona i el Lluçanès
-
Cultura i Mitjans
La Fira de la Muntanya de Vic arriba a la 44a edició
-
Cultura i Mitjans
Roda de Ter commemora el 22è aniversari de la mort de Miquel Martí i Pol
-
Cultura i Mitjans
Viladrau, capital de la tardor amb la 30a edició de la Fira de la Castanya
-
Cultura i Mitjans
Què fer aquest cap de setmana a Osona i el Lluçanès: 24, 25 i 26 d'octubre
