La Festa del Porc i la Cervesa de Manlleu aposta per la qualitat gastronòmica

Publicat el 28 de setembre de 2007 a les 09:29
 
La carn de porc de qualitat de l'Associació Osona Porc estarà present a través dels porcs que rostirà i matarà el Mercat Municipal i serà la base dels plats que ens oferiran des de la seva carpa.
 
Àngel Bojons, cuiner del Restaurant el Morter de Manlleu i Magda Subirana, guanyadora del concurs televisiu "Duelo de chefs", s'encarregaran de conduir les dues sessions del porc al plat, sessions de cuina en directe que es realitzen a la carpa d'activitats gastronòmiques de la plaça.
 
Com en la darrera edició, el gastrònom Pep Palau comentarà la Matança i Rostida del Porc, i també es comptarà amb un parell de tasts de cerveses guiats, seleccions de la Cerveseria Els Voladors i de la Companyia Cervesera del Montseny, que oferirà cervesa artesana.
 
Diumenge, a les 7 de la tarda, es farà el lliurament de premis de la tercera edició del  Concurs de bulls i botifarres, seguida d'una degustació dels productes presentats a la carpa menjador. Amb aquesta tercera edició queda consolidada aquesta activitat, creada per impulsar i donar a conèixer el bon producte, artesà i de qualitat, que actualment els cansaladers elaboren a casa nostra.