La gastronomia de Mèxic, a la residència universitària

Publicat el 24 de maig de 2008 a les 17:38
 
Programa i menú
 
Al menjador de la residència de 13:30 h a 14:45 h:
 
Menú degustació, amb uns entrants a base de burritos de vedella, variat de verdures i amanida mesclum amb fruits secs.
De segon, pollastres a la mexicana i daurada a la veracruzana
Acompanyat amb guarnicions de patates steackhouse i  frijoles borratxos
Per postres, trobareu boles d’arròs amb llet i per veure cervesa Coronita
 
Durant el dinar es podrà gaudir també del mariachi  afincat a Catalunya José Garita i el seu cos de ball que faran gaudir als assistents amb peces tradicionals de diversos estats mexicans com Jalisco,  Veracruz, Oaxaca o Guadalajara.
 
Per a més informació o per confirmar assistència:
Toni Carrasco, director alberg residència universitària Canonge Collell
Tefs: 607 073 968
A/e: tonicarrascoduran@hotmail.com