Programa i menú
Al menjador de la residència de 13:30 h a 14:45 h:
Menú degustació, amb uns entrants a base de burritos de vedella, variat de verdures i amanida mesclum amb fruits secs.
De segon, pollastres a la mexicana i daurada a la veracruzana
Acompanyat amb guarnicions de patates steackhouse i frijoles borratxos
Per postres, trobareu boles d’arròs amb llet i per veure cervesa Coronita
Durant el dinar es podrà gaudir també del mariachi afincat a Catalunya José Garita i el seu cos de ball que faran gaudir als assistents amb peces tradicionals de diversos estats mexicans com Jalisco, Veracruz, Oaxaca o Guadalajara.
Per a més informació o per confirmar assistència:
Toni Carrasco, director alberg residència universitària Canonge Collell
Tefs: 607 073 968
A/e: tonicarrascoduran@hotmail.com
De segon, pollastres a la mexicana i daurada a la veracruzana
Acompanyat amb guarnicions de patates steackhouse i frijoles borratxos
Per postres, trobareu boles d’arròs amb llet i per veure cervesa Coronita
Durant el dinar es podrà gaudir també del mariachi afincat a Catalunya José Garita i el seu cos de ball que faran gaudir als assistents amb peces tradicionals de diversos estats mexicans com Jalisco, Veracruz, Oaxaca o Guadalajara.
Per a més informació o per confirmar assistència:
Toni Carrasco, director alberg residència universitària Canonge Collell
Tefs: 607 073 968
A/e: tonicarrascoduran@hotmail.com