El pastisser d’Osona i guanyador del World Chocolate Master, Lluc Crusellas, protagonitza un nou monogràfic de PastryRevolution (Montagud Editores) amb una seixantena de creacions inèdites. Es tracta d’un volum de 180 pàgines on es poden trobar postres de restaurant, masses, peces de pastisseria individual o cassoletes, amb l’objectiu d’homenatjar la tradició.
Al monogràfic surten representades per estacions de l’any, amb una picada d’ullet al Nadal. Javi Antoja de la Rosa firma la direcció de l’exemplar, amb fotografies de Mikel Ponce i la coordinació editorial d’Alba Llacera. També compta amb diferents veus del sector com les d'Eric Ortuño (L’Atelier), Josep Maria Rodríguez (La Pastisseria) o Ramón Riera (La Crossandra), entre d’altres.
Lluc Crusellas protagonitza el nou monogràfic de «PastryRevolution»
L’osonenc va guanyar el World Chocolate Master amb una de les seves obres
ARA A PORTADA
Publicat el 31 d’agost de 2023 a les 18:30
Et pot interessar
-
Cultura i Mitjans
Emili Vilamala guanya el primer premi del concurs de fotografia Amics de la ciutat de Vic
-
Cultura i Mitjans
Què fer aquest cap de setmana a Osona i el Lluçanès: 19, 20 i 21 de desembre
-
Cultura i Mitjans
La pista de gel de Manlleu, única a Osona
-
Cultura i Mitjans
Tot a punt a Centelles per a una nova edició de la Fira de la Tòfona
-
Cultura i Mitjans
Vic celebra el Nadal amb un centenar de propostes repartides per tots els barris de la ciutat
-
Cultura i Mitjans Què fer aquest cap de setmana a Osona i el Lluçanès: 12, 13 i 14 de desembre
