El pastisser d’Osona i guanyador del World Chocolate Master, Lluc Crusellas, protagonitza un nou monogràfic de PastryRevolution (Montagud Editores) amb una seixantena de creacions inèdites. Es tracta d’un volum de 180 pàgines on es poden trobar postres de restaurant, masses, peces de pastisseria individual o cassoletes, amb l’objectiu d’homenatjar la tradició.
Al monogràfic surten representades per estacions de l’any, amb una picada d’ullet al Nadal. Javi Antoja de la Rosa firma la direcció de l’exemplar, amb fotografies de Mikel Ponce i la coordinació editorial d’Alba Llacera. També compta amb diferents veus del sector com les d'Eric Ortuño (L’Atelier), Josep Maria Rodríguez (La Pastisseria) o Ramón Riera (La Crossandra), entre d’altres.
Lluc Crusellas protagonitza el nou monogràfic de «PastryRevolution»
L’osonenc va guanyar el World Chocolate Master amb una de les seves obres
ARA A PORTADA
Publicat el 31 d’agost de 2023 a les 18:30
Et pot interessar
-
Cultura i Mitjans Música i patrimoni es fusionen a Rupit i Pruit amb El So de les Pedres
-
Cultura i Mitjans La Fira del Pescador de Roda de Ter arriba a la 30a edició
-
Cultura i Mitjans Fotos | El Festival Nits de Cinema Oriental de Vic inaugura la 22a edició amb un viatge a Hong Kong
-
Cultura i Mitjans Arrenca la 22a edició del Festival Nits de Cinema Oriental de Vic
-
Cultura i Mitjans Can Puget de Manlleu acull una nova edició de «Parelles Artístiques»
-
Cultura i Mitjans Un Rodafolk més popular que mai