El pastisser d’Osona i guanyador del World Chocolate Master, Lluc Crusellas, protagonitza un nou monogràfic de PastryRevolution (Montagud Editores) amb una seixantena de creacions inèdites. Es tracta d’un volum de 180 pàgines on es poden trobar postres de restaurant, masses, peces de pastisseria individual o cassoletes, amb l’objectiu d’homenatjar la tradició.
Al monogràfic surten representades per estacions de l’any, amb una picada d’ullet al Nadal. Javi Antoja de la Rosa firma la direcció de l’exemplar, amb fotografies de Mikel Ponce i la coordinació editorial d’Alba Llacera. També compta amb diferents veus del sector com les d'Eric Ortuño (L’Atelier), Josep Maria Rodríguez (La Pastisseria) o Ramón Riera (La Crossandra), entre d’altres.
Lluc Crusellas protagonitza el nou monogràfic de «PastryRevolution»
L’osonenc va guanyar el World Chocolate Master amb una de les seves obres
ARA A PORTADA
-
La UVic-UCC i el Consorci Hospitalari posen en marxa una clínica odontològica oberta al públic Redacció
-
Un miler de persones donen el cos a la ciència a través del laboratori d'anatomia de la UVic-UCC Redacció
-
-
El ple de Torelló condemna la «instrumentalització» de la problemàtica en seguretat per part d'alguns partits Irene Giménez Vinyet
-
Publicat el 31 d’agost de 2023 a les 18:30
Et pot interessar
-
Cultura i Mitjans
La Fira de la Muntanya de Vic arriba a la 44a edició
-
Cultura i Mitjans
Roda de Ter commemora el 22è aniversari de la mort de Miquel Martí i Pol
-
Cultura i Mitjans
Viladrau, capital de la tardor amb la 30a edició de la Fira de la Castanya
-
Cultura i Mitjans
Què fer aquest cap de setmana a Osona i el Lluçanès: 24, 25 i 26 d'octubre
-
Cultura i Mitjans
El Festival de Cinema de Muntanya de Torelló bat rècord de participació amb més de 170 pel·lícules inscrites
-
Cultura i Mitjans
El Grup de Defensa del Ter organitza un aplec per visibilitzar la campanya «Portem Patel a judici»
