El pastisser d’Osona i guanyador del World Chocolate Master, Lluc Crusellas, protagonitza un nou monogràfic de PastryRevolution (Montagud Editores) amb una seixantena de creacions inèdites. Es tracta d’un volum de 180 pàgines on es poden trobar postres de restaurant, masses, peces de pastisseria individual o cassoletes, amb l’objectiu d’homenatjar la tradició.
Al monogràfic surten representades per estacions de l’any, amb una picada d’ullet al Nadal. Javi Antoja de la Rosa firma la direcció de l’exemplar, amb fotografies de Mikel Ponce i la coordinació editorial d’Alba Llacera. També compta amb diferents veus del sector com les d'Eric Ortuño (L’Atelier), Josep Maria Rodríguez (La Pastisseria) o Ramón Riera (La Crossandra), entre d’altres.
Lluc Crusellas protagonitza el nou monogràfic de «PastryRevolution»
L’osonenc va guanyar el World Chocolate Master amb una de les seves obres
ARA A PORTADA
-
La CUP aposta per la diversificació del model productiu per posar fre al «monocultiu de porcs i turistes» Irene Giménez Vinyet
-
El Govern declara l'emergència per a les actuacions per frenar la pesta porcina Bernat Surroca Albet
-
«Macrocultiu» o diversificació: la pesta porcina accelera el debat sobre el model econòmic a Osona Irene Giménez Vinyet
-
-
Publicat el 31 d’agost de 2023 a les 18:30
Et pot interessar
-
Cultura i Mitjans
Osona i el Lluçanès es bolquen amb «La Marató» 2025: totes les activitats
-
Cultura i Mitjans
Espinelves es converteix en l'epicentre dels mercats de Nadal amb la Fira de l'Avet
-
Cultura i Mitjans
El Mercat Medieval de Vic supera els 250.000 visitants en una 29a edició marcada pel bon temps
-
Cultura i Mitjans
Nadal il·luminat a Vic
-
Cultura i Mitjans
Què fer aquest cap de setmana a Osona i el Lluçanès: 5, 6 i 7 de desembre
-
Cultura i Mitjans
Tot el que has de saber del Mercat Medieval de Vic
