La jornada de demà divendres 30 de març serà protagonitzada per l'Associació d'Hostaleria de la Selva que basaran els seus plats en productes de temporada.
El dissabte 31 de març la Mostra Gastronòmica, anirà a càrrec de la cuina del Baix Empordà, allegòrica d'una cuina pròpia i tradicional. La privilegiada situació geogràfica i climàtica i la història proporcionen a la comarca del Baix Empordà una gran riquesa de productes: peixos, mariscs, carns.
Una novetat d'aquest any és que la Mostra s'allargarà un dia més. Diumenge 1 d'abril el restaurant Mas d'Osor oferirà, junt amb els seus collaboradors, un dinar gastronòmic a base de productes de primera qualitat.
Funcionament
La capacitat màxima de la carpa serà d'unes 275 persones, tot i que es faran rotacions en els diferents àpats. El funcionament serà molt similar al de les passades edicions: hi haurà un sistema de venda de tiquets d'entrada i tiquets de degustació.
Els visitants de la Mostra adquiriran a l'entrada un tiquet de 5 € que podran bescanviar per una ració de pa, unes postres, una beguda, un cafè, un digestiu i un aperitiu (dijous ofert per Embotits Salgot i La Taula de Savassona, divendres a càrrec del Petit Artesà). A l'interior de la carpa, podran adquirir els tiquets de degustació, de 4 € cadascun.
El funcionament del sopar de dijous serà diferent: hi haurà un únic tiquet de 30 € per a tots els plats que prepararà el collectiu Osona Cuina. Pel que fa al dinar de diumenge, el preu serà de 20 € pel total de plats que farà el restaurant Mas d'Osor.
L'horari previst és:
Dijous, de les 20.00 h a les 23.00 h.
Divendres i dissabte, de les 12.00 h a les 16.00 h i de les 20.00 h a les 23.00 h.
Diumenge, de 12.00 h a 16.00h.
Dijous, de les 20.00 h a les 23.00 h.
Divendres i dissabte, de les 12.00 h a les 16.00 h i de les 20.00 h a les 23.00 h.
Diumenge, de 12.00 h a 16.00h.
Programa Gastronòmic
OSONA CUINA
Dijous, 29 de març
Plats
Amanida de peu de porc amb pop i llenties
Faves i pèsols ofegats amb botifarra del perol
Arròs de bacallà amb tripetes de bacallà
Barat confitat i rostit amb cargols i calçotada
"Platillo" de mar i muntanya
Postres
Mousse de trufa amb taronja i trebcadís de full
Vins i Caves
Bufet de vins del Celler d'Osona de Vic
Caves singulars
Preu: 30 € (tot inclòs)
Dijous, 29 de març
Plats
Amanida de peu de porc amb pop i llenties
Faves i pèsols ofegats amb botifarra del perol
Arròs de bacallà amb tripetes de bacallà
Barat confitat i rostit amb cargols i calçotada
"Platillo" de mar i muntanya
Postres
Mousse de trufa amb taronja i trebcadís de full
Vins i Caves
Bufet de vins del Celler d'Osona de Vic
Caves singulars
Preu: 30 € (tot inclòs)
ASSOCIACIÓ D'HOSTALERIA DE LA SELVA
Divendres, 30 de març
CUINA DEL BAIX EMPORDÀ
Dissabte, 31 de març
Plats
Pastís de peix
Amanida de favetes amb vinagreta de bolets i menta
Esqueixada de l'Empordà
Arròs de pals a la cassola
Rossejat de fideus amb gambeta
Mandonguilles amb sèpia i pèsols
Postres
Recuit de l'Empordà amb poma
Brunyols de l'Empordà
Cremat
Vins
Vins de l'Empordà
Divendres, 30 de març
CUINA DEL BAIX EMPORDÀ
Dissabte, 31 de març
Plats
Pastís de peix
Amanida de favetes amb vinagreta de bolets i menta
Esqueixada de l'Empordà
Arròs de pals a la cassola
Rossejat de fideus amb gambeta
Mandonguilles amb sèpia i pèsols
Postres
Recuit de l'Empordà amb poma
Brunyols de l'Empordà
Cremat
Vins
Vins de l'Empordà
MAS D'OSOR
Diumenge, 1 d'abril
Plats
Coca de full amb escalivada i llonganissa
Canelons de porc d'Osona i col
Arròs cremós de morro de vedella
Rosbif de poltre amb parmentier de patata del bufet i oli de tòfona
Postres
Mató amb mel d'Osona i fruits secs carmelitzats
Vins i Caves
Diumenge, 1 d'abril
Plats
Coca de full amb escalivada i llonganissa
Canelons de porc d'Osona i col
Arròs cremós de morro de vedella
Rosbif de poltre amb parmentier de patata del bufet i oli de tòfona
Postres
Mató amb mel d'Osona i fruits secs carmelitzats
Vins i Caves
