El prestigiós rotatiu The New York Times dedica la primera pàgina de la seva secció “Dinning” a la cuina espanyola. Sota el títol de “Després del Bulli, Espanya mira més enllà”, l’article repassa el moment àlgid que viu la nostra gastronomia.
Per il•lustra-ho, el diari ha publicat quatre grans fotos. Una d’elles és la del cuiner Nandu Jubany.
Nandu Jubany, en primera plana d’una secció de The New York Times
El prestigiós rotatiu analitza el moment àlgid de la gastronomia espanyola.
ARA A PORTADA
Publicat el 15 de juny de 2011 a les 17:46
Et pot interessar
-
Cultura i Mitjans Què fer aquest cap de setmana a Osona i el Lluçanès: 19, 20 i 21 de setembre
-
Cultura i Mitjans El Festival Mans per la Justícia Global de Vic celebra la tercera edició aquest setembre
-
Cultura i Mitjans Festa Major de Santa Creu de Jutglar 2025: programa d'actes i activitats
-
Cultura i Mitjans Un camió-teatre amb un escenari desplegable farà parada a les Masies de Voltregà i Sant Julià de Vilatorta
-
Cultura i Mitjans El cicle Grans Concerts de l'Atlàntida de Vic celebra 15 anys
-
Cultura i Mitjans La figura de Bac de Roda, protagonista de la Marxa dels Vigatans 2025