El prestigiós rotatiu The New York Times dedica la primera pàgina de la seva secció “Dinning” a la cuina espanyola. Sota el títol de “Després del Bulli, Espanya mira més enllà”, l’article repassa el moment àlgid que viu la nostra gastronomia.
Per il•lustra-ho, el diari ha publicat quatre grans fotos. Una d’elles és la del cuiner Nandu Jubany.
Nandu Jubany, en primera plana d’una secció de The New York Times
El prestigiós rotatiu analitza el moment àlgid de la gastronomia espanyola.
ARA A PORTADA
Publicat el 15 de juny de 2011 a les 17:46
Et pot interessar
-
Cultura i Mitjans
Una mirada social a la muntanya
-
Cultura i Mitjans
S'ajornen les obres de remodelació del Cirvianum de Torelló
-
Cultura i Mitjans
El Festival de Cinema de Muntanya de Torelló arrenca amb l'espectacle inaugural dedicat a la regió del Caucas
-
Cultura i Mitjans
Què fer aquest cap de setmana a Osona i el Lluçanès: 14, 15 i 16 de novembre
-
Cultura i Mitjans
Tona es prepara per la Festa Major de Sant Andreu amb protagonisme especial de la Fira Joc-Joc
-
Cultura i Mitjans
El Mercat Medieval de Vic reunirà més de 400 artesans, taverners i firaries
