El prestigiós rotatiu The New York Times dedica la primera pàgina de la seva secció “Dinning” a la cuina espanyola. Sota el títol de “Després del Bulli, Espanya mira més enllà”, l’article repassa el moment àlgid que viu la nostra gastronomia.
Per il•lustra-ho, el diari ha publicat quatre grans fotos. Una d’elles és la del cuiner Nandu Jubany.
Nandu Jubany, en primera plana d’una secció de The New York Times
El prestigiós rotatiu analitza el moment àlgid de la gastronomia espanyola.
ARA A PORTADA
Publicat el 15 de juny de 2011 a les 17:46
Et pot interessar
-
Cultura i Mitjans
La Fira de la Muntanya de Vic arriba a la 44a edició
-
Cultura i Mitjans
Roda de Ter commemora el 22è aniversari de la mort de Miquel Martí i Pol
-
Cultura i Mitjans
Viladrau, capital de la tardor amb la 30a edició de la Fira de la Castanya
-
Cultura i Mitjans
Què fer aquest cap de setmana a Osona i el Lluçanès: 24, 25 i 26 d'octubre
-
Cultura i Mitjans
El Festival de Cinema de Muntanya de Torelló bat rècord de participació amb més de 170 pel·lícules inscrites
-
Cultura i Mitjans
El Grup de Defensa del Ter organitza un aplec per visibilitzar la campanya «Portem Patel a judici»
