El prestigiós rotatiu The New York Times dedica la primera pàgina de la seva secció “Dinning” a la cuina espanyola. Sota el títol de “Després del Bulli, Espanya mira més enllà”, l’article repassa el moment àlgid que viu la nostra gastronomia.
Per il•lustra-ho, el diari ha publicat quatre grans fotos. Una d’elles és la del cuiner Nandu Jubany.
Nandu Jubany, en primera plana d’una secció de The New York Times
El prestigiós rotatiu analitza el moment àlgid de la gastronomia espanyola.
ARA A PORTADA
Publicat el 15 de juny de 2011 a les 17:46
Et pot interessar
-
Cultura i Mitjans Festa Major d'Olost 2025: programació d'actes i activitats
-
Cultura i Mitjans Identitat, tradició i cultura popular: Manlleu escalfa motors per la Festa Major 2025
-
Cultura i Mitjans Les excavacions al Casol de Puigcastellet mostren evidències d'antigues pedreres d'època ibèrica
-
Cultura i Mitjans Què fer aquest cap de setmana a Osona i el Lluçanès: 1, 2 i 3 d'agost
-
Cultura i Mitjans Tona es prepara per a la Festa Major d'Estiu
-
Cultura i Mitjans Què fer aquest cap de setmana a Osona i el Lluçanès: 25, 26 i 27 de juliol