El prestigiós rotatiu The New York Times dedica la primera pàgina de la seva secció “Dinning” a la cuina espanyola. Sota el títol de “Després del Bulli, Espanya mira més enllà”, l’article repassa el moment àlgid que viu la nostra gastronomia.
Per il•lustra-ho, el diari ha publicat quatre grans fotos. Una d’elles és la del cuiner Nandu Jubany.
Nandu Jubany, en primera plana d’una secció de The New York Times
El prestigiós rotatiu analitza el moment àlgid de la gastronomia espanyola.
ARA A PORTADA
Publicat el 15 de juny de 2011 a les 17:46
Et pot interessar
-
Cultura i Mitjans Què fer aquest cap de setmana a Osona i el Lluçanès: 10, 11 i 12 d'octubre
-
Cultura i Mitjans Manlleu viu una multitudinària 32a edició de la Fira del Porc i la Cervesa
-
Cultura i Mitjans Què fer aquest cap de setmana a Osona i el Lluçanès: 3, 4 i 5 d'octubre
-
Cultura i Mitjans Vic acull una nova edició de la Fira d'Economia Circular
-
Cultura i Mitjans Vistes, tastos i experiències de proximitat: així serà el Benvinguts a Pagès a Osona i el Lluçanès
-
Cultura i Mitjans La banda guanyadora del Premi Fundació Sau i Puig-Porret traurà el seu primer disc aquesta tardor