El prestigiós rotatiu The New York Times dedica la primera pàgina de la seva secció “Dinning” a la cuina espanyola. Sota el títol de “Després del Bulli, Espanya mira més enllà”, l’article repassa el moment àlgid que viu la nostra gastronomia.
Per il•lustra-ho, el diari ha publicat quatre grans fotos. Una d’elles és la del cuiner Nandu Jubany.
Nandu Jubany, en primera plana d’una secció de The New York Times
El prestigiós rotatiu analitza el moment àlgid de la gastronomia espanyola.
Ara a portada
-
Societat Salut i l'Ajuntament de Vic ultimen la cessió del solar del Mercat Municipal per construir-hi un nou CAP Irene Giménez Vinyet
-
Societat Osona Salut Mental amplia les instal·lacions amb consultoris nous i sales per a teràpies de grup Redacció
-
-
Societat Una quarantena d'artesans i 200 formatges per tastar i comprar al tall: torna el Lactium de Vic Redacció
-
Cultura i Mitjans Què fer aquest cap de setmana a Osona i el Lluçanès: 25, 26 i 27 d'abril Irene Giménez Vinyet
Publicat el 15 de juny de 2011 a les 17:46