Un viatge gastronòmic per les obres d'Amadeus Mozart

Publicat el 17 de novembre de 2006 a les 07:48
 
El viatge gastronòmic parteix de Grècia on Mozart s'inspira per crear l'òpera "Indomeneo, rei de Creta". Passa per Sevilla ciutat on va ambientar "Les noces de Fígaro". Visita Àustria, el seu país natal, Turquia i França on composà "La simfonia de París". I finalitza a Italià prenent una copa de vi de Marsala que acompanya les postres: el pastís Mozart.
 
El menú estarà a la carta del restaurant a partir del proper dia 24 de novembre i fins el dia 10 de desembre. Es recomana reserva prèvia ( telèfon 93 812 28 28).
 
Menú
 
Broqueta de mozarella, pomodoro i calamata
Creta- Grècia
Idomeneo, rei de Creta
   
Peixet fregit
Sevilla
Les Noces de Figaro
   
Frittaten Suppe
Sopa típica del seu país natal Aústria
   
Taboulé
Turquia
El Rapte del Serrall
   
Petit entrecot al cafè de París
París
Simfonia de París
   
Pastís Mozart
Acompanyat amb vi de Marsala
Itàlia
 
Preu:23,35 €