El viatge gastronòmic parteix de Grècia on Mozart s'inspira per crear l'òpera "Indomeneo, rei de Creta". Passa per Sevilla ciutat on va ambientar "Les noces de Fígaro". Visita Àustria, el seu país natal, Turquia i França on composà "La simfonia de París". I finalitza a Italià prenent una copa de vi de Marsala que acompanya les postres: el pastís Mozart.
El menú estarà a la carta del restaurant a partir del proper dia 24 de novembre i fins el dia 10 de desembre. Es recomana reserva prèvia ( telèfon 93 812 28 28).
Menú
Broqueta de mozarella, pomodoro i calamata
Creta- Grècia
Idomeneo, rei de Creta
  Â
Peixet fregit
Sevilla
Les Noces de Figaro
  Â
Frittaten Suppe
Sopa típica del seu país natal Aústria
  Â
Taboulé
Turquia
El Rapte del Serrall
  Â
Petit entrecot al cafè de París
París
Simfonia de París
  Â
Pastís Mozart
Acompanyat amb vi de Marsala
Itàlia
Creta- Grècia
Idomeneo, rei de Creta
  Â
Peixet fregit
Sevilla
Les Noces de Figaro
  Â
Frittaten Suppe
Sopa típica del seu país natal Aústria
  Â
Taboulé
Turquia
El Rapte del Serrall
  Â
Petit entrecot al cafè de París
París
Simfonia de París
  Â
Pastís Mozart
Acompanyat amb vi de Marsala
Itàlia
Preu:23,35 €