Unes 4.300 persones tasten els àpats gastronòmics oferts a la Setmana del Porc de Vic

Publicat el 19 de febrer de 2007 a les 18:25
 
Joaquim Comella, president del Consell Regulador de la Llonganissa de Vic, va destacar la "professionalitat i simpatia" de Prados i el caràcter "didàctic" dels seus programes. L'acte va tenir lloc el divendres passat al Temple Romà.

Tot seguit, el mateix espai va quedar ple de gom a gom amb el tast guiat de llonganissa conduït per Jacint Arnau, responsable de la Unitat d'Enginyeria i Tecnologia dels Aliments d'IRTA-Monells. La novetat d'aquest any va ser que els assistents van poder tastar llonganisses de diversos països, com Hongria Itàlia o França, així com també de diferents zones geogràfiques de Catalunya.
 
El dissabte a la tarda els nens van poder apropar-se al món de la cuina a través d'un taller de galetes.
Finalment, durant el diumenge al matí i ja per tancar els actes de la Setmana del Porc, els més menuts van poder gaudir de la representació de titelles "Receptari de Teia Moner", una xocolatada infantil i una botifarrada. També van poder participar en un taller de pilotilles a càrrec de xarcuters de Vic (foto). Aquestes activitats infantils van reunir centenars de nens, que van haver de fer cua per participar a totes les activitats programades.
 
En l'edició d'aquest any de la Setmana del Porc hi han participat un total de 29 col•lectius i empreses de la ciutat i comarca.
 
Autor fotos: Toni Anguera