Veterinaris, productors i tècnics de la indústria del porc tenen una nova cita a Vic

Publicat el 08 de maig de 2007 a les 14:18
 
L'acte de presentació ha tingut lloc a la Fundació Mil•lenari de la Caixa Manlleu. Hi han participat les diferents entitats col•laboradores: Dídac Herrero, director general de Caixa Manlleu; Ignasi Puig, primer tinent d'alcalde i president de l'ImpeVic; Joan Arola, cap de l'oficina comarcal del Departament d'Agricultura, Acció i Alimentació Rural (DAR); Noemí Morral, tècnica de la Cambra de Comerç delegació d'Osona; i Sandra Jordà, cap de l'Àrea de Promoció Econòmica de l'ImpeVic.
 
Dídac Herrero ha afirmat que "el certamen s'ha convertit en un congrés de referència amb èxits assolits a diferents nivells". A la vegada ha manifestat que al llarg d'aquests sis anys Caixa Manlleu s'ha implicat a fons amb la gestió del congrés, i ha esdevingut així empresa coorganitzadora del projecte.
 
Sandra Jordà ha dissertat sobre el programa tècnic de ponències i ha explicat les activitats complementàries que ofereix el congrés amb la finalitat de donar atractius afegits a tots els participants. Entre algunes de les propostes hi ha un tast de vins i llonganisses de denominació català, una exposició de fotografies de la matança del porc, vols amb globus i una visita guiada pel centre històric de Vic.
 
Noemí Morral ha apuntat que "el congrés Europorc està consolidat i és reconegut arreu del territori" a banda de mencionar la implicació de la Cambra juntament amb projectes que serveixin per "posicionar la comarca d'Osona líder en el sector porcí".
 
Joan Arola ha ressaltat la funció de l'oficina comarcal dins el sector, explicant la importància d'assessorar i difondre les novetats del mercat i en aquesta línia ha manifestat que "el congrés Europorc esdevé un suport de luxe".