El president de l'ImpeVic i segon tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Vic, Josep Burgaya, ha valorat positivament la iniciativa i ha assegurat que ha estat tot un èxit. Burgaya ha remarcat que aquest any "s'han superat els àpats de la darrere edició, tot i que la festa ha durat un dia menys respecte l'any passat". De fet, el dia del Dijous Llarder es van servir "més de 1.000 àpats a l'hora de dinar". El president de l'ImpeVic ha assegurat que les xifres obtingudes demostren la "consolidació" del certamen.
Les 16 activitats paralleles també han tingut molta participació. En aquest sentit, cal destacar els tallers infantils d'elaboració de botifarra on van assistir-hi diversos alumnes d'escoles de Vic, els espectacles infantils de titelles dirigits per les companyies de teatre Teia Moner i Pamipipa, la presentació del llibre "Les extravagàncies del Fashion Food, un llibre agredolç" del periodista Eugeni Rius, les demostracions de cuina a càrrec de l'Aula de Cuina i del gastrònom Manel Molera, el tast guiat de llonganissa i el lliurament de la Llonganissa d'Or a la cuinera Carme Ruscalleda, al Temple Romà.
Una altra de les activitats destacades és la trobada i colloqui del Gremi de Xarcuters de Vic amb Joan Martí Casanovas, de l'empresa Càtering Casanovas de Martorell. El colloqui portava per títol "Tècniques de la xarcuteria aplicades al món culinari i viceversa" i hi van participar xarcuters del Gremi.