Casa Tarradellas inverteix 25 milions d'euros per ampliar la producció

La incorporació d'un segon molí propi permet moldre 12,5 tones de blat per hora, 30 tones en total

Les noves instal·lacions de Casa Tarradellas.
Les noves instal·lacions de Casa Tarradellas.
Redacció
06 de febrer de 2025, 17:46
Actualitzat: 17:58h

Casa Tarradellas ha invertit 25 milions d'euros per posar en marxa un segon molí propi, que permet moldre 12,5 tones de blat per hora. Amb les dues instal·lacions, la companyia ara té la capacitat de molta de fins a 30 tones.

En un comunicat, Casa Tarradellas explica que el nou molí realitza un procés de cura "única" del blat, des de la neteja fins a la recepció i ajust de la mescla de farines necessària per a cada recepta, i el seu posterior emmagatzematge.

Es tracta d'un molí d'última generació, amb una superfície de 1.800 m2. El nou espai també integra un nou centre de recerca dedicat a l'estudi i selecció de farines. El seu procés de producció permet una traçabilitat completa, que va des del cultiu del blat fins a l'elaboració del producte final.

Casa Tarradellas també destaca que amb les accions encaminades a la innovació i la sostenibilitat, com la instal·lació de plaques solars, la companyia aconsegueix un estalvi energètic del 10% en el procés de molta i fins al 15% en la fase de tamisatge.

La companyia de pizzes va inaugurar el 2010 el seu primer molí, que té una capacitat de moldre 18 tones de blat per hora. Aquesta aposta va convertir l'empresa en l'únic elaborador de pizza a Europa amb molí propi. A més, disposa d'un magatzem de blat de 3.000 m2 amb capacitat per a 30.000 tones de blat, que li permet gestionar les matèries primeres, assegurant una major estabilitat en el subministrament i que la farina estigui disponible en tot moment.

Arxivat a